Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla dobra nauki

Teoria malych i duzych piersi

Polecane posty

Ike - tylko frędzle mogą w moim przypadku dyndać. :D

kupuj tylko na głodny żołądek wiesz musisz się zmierzyć na pełnym wdechu

Trzymam się dzielnie a po tym, jak Mi napisała, że jej urosły to nawet mi się radośniej zrobiło. :D

Mi, co sobie będziesz żałowała, kup największy rozmiar jaki dostaniesz w sklepie.

Nawet tego nie przeczytałam, ike. :D Nie mogą zmaleć. :D Bo wtedy musiałby wklęsnąć. :D

ja wiem czy świetnie większość z nich jest bardzo zabudowana, brzydka - taka babcina generalnie to i bandażem można się opasać i wszystko leży jak trzeba

no wiesz ale inaczej brzmi noszę B a inaczej noszę F jednym słowem płacisz za literkę:) ale radość z niej bezcenna:P

to nie jest takie proste Mi otóż źle skrojone bokserki mogą uciskać pewne miejsca............

Nie ma czegoś takiego jak rozmiar A, B lub C bo te literki nic nie znaczą bez podanego obwodu :P

Bokserki to są takie obcisłe czy taki powiewające?

Gość Dla dobra nauki
Lalunia 25 podaj @ to sie umowimy:) P.S. te baby zawsze musza sie tak rozgadac ze kazdy top przejma na wlasnosc

Znaczy, że Ty sobie chcesz pod szyldem "dla nauki" radośnie pobzykać za free. :D

Gość Dla dobra nauki
brum a ty ciagle o jednym ,widze ze jestes ciagle w potrzebie, wiec daj namiary temu regresowi hej chyba nie jestes zazdrosna??

I chyba zazdrość w tym przypadku w grę nie wchodzi. :D

Jaaa, na moment tylko oko spuściłem, a tutaj takie pasjonujące rzeczy się dzieją. Szkoda tylko, że temat tak uroczy próbujecie ubrać w język matematyki, albo wręcz rachunkowości. 72B, co to jest? To tak jakby wiatr we włosach opisać skalą Beauforta. Nie da się.

Gość debilne baby witam was
wasza sprawa jak się mierzycie i co nosicie :P przynajmniej wyglądając źle z opadającym biustem zwracacie na siebie "uwagę"(niepozytywnie) ...bo czemu wasz biust jest zbyt nisko i rozchodzi sie na boki i jest rozsmarowany ;)i dobrze,że wam ktoś powiedział poprzednio :P A i uświadamianie w kwestii rozmiarów to nie żadna reklama >>mała mi zmień płytę widać ,że dla Ciebie wszystko jest reklamą podobny top http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3519784&start=0 ;) jeśli wałkujecie dalej ten temat to na pewno macie z tym jakiś problem heh faktycznie głupie krowy z was

Problem jest też w tym, że ja staników nie lubię.

Gość porównanie właściwe