Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Effy Stonem

Co myślicie o zestawie dla noworodka Huggies Newborn? Czy ktoś z was go kupił?

Polecane posty

Gość Effy Stonem
up

Gość patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pieluszki sa bardzo fajne chusteczki mokre ladnie pachna aczkolwiek sie urywaja trzeba pojedynczo by nie zniszczyc chusteczki a czapeczki nie mialam :)

Gość Effy Stonem
No a czy ktoś z was kupił ten cały zestaw? Jeśli tak, to czy się opłaca, czy lepiej sobie głowy nie zawracać? Jaka jest ta czapeczka? To ta fioletowa co na zdjęciu?

Gość mamusia córusiiiiiiiiii
ogólnie huggiesy newborn są dobre, ba może nawet lepsze niż pampersy- mają naturalną bawełnę i wydają się chłonniejsze. Nie wiem jak z większymi pieluchami, ale z huggiesów newborn jestem zadowolona :)

Gość anetttka34
a ja akurat kupowalam je do szpitala na wyprawke i powiem tak, kupowalam w carefurze i tego kompletu co jest tutaj nie oplacalo sie, bo za chusteczki i pampersy osobno takie jak w tym pudelku dałam chyba ok ponad 10zł mniej a czapeczka jest warta z 3zł moze góra...wiec zalezy jaka cena przelicz sobie

Gość anetttka34
aha i huggiesy doradzil mi mój ginekolog bo powiedzial ze orginalne pampersy maja full chemi a te hugiessy przynajmniej maja jakas bawelne i sa troszke mniej sztuczne, dlatego je kupilam, a chusteczki mam te ale i jeszcze z innej firmy gdyby nie odpowiadaly,

Gość huigigesy maja parabeny
w chusteczkach

Gość Effy Stonem
Nie wiem dokładnie, ale w necie widziałam około 24 zł za takie pudełko i skoro jest na nim napisane Amazing Value, to myślałam że naprawdę się opłaca... Sama nie wiem. Chyba trzeba porównać ceny w sklepach.