Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubie_kafe

KURS PRZYGOTOWUJĄCY DO FCE

Polecane posty

Gość gość
polecam szkołę językową tfls . bardzo dobra kadra , zajęcia prowadzone tak jak nalezy . wymagający nauczyciele , blisko metra , co wiąże się z tym ,ze jest dobry dojazd

Gość gość
TFLS to szkoła, która posiada doskonale wyszkoloną i wykwalifikowaną kadrę. Jestem na kursie ogólnym i z ogromną przyjemnością będę dalej kontynuować naukę w TFLS! Lekcje są bardzo ciekawe, ponieważ nauczyciele potrafią zainteresować przedmiotem. To sprawia, że z zajęć wynosi się bardzo dużo i w szybkim tempie czyni się postępy. Polecam!

Gość gość
Mój awans w pracy bardzo zależał od poprawienia angielskiego. Szukałam długo odpowiedniej dla siebie placówki. Ostatecznie wybrałam szkołę TFLS. W krótkim czasie udało mi się dokonać postępu w nauce. Przede wszystkim sama rozmowa kwalifikacyjna do grupy była starannie przeprowadzona. Grupa mała, dobrze dobrana pod względem poziomu. Sam kurs rzetelnie prowadzony zarówno pod kątem wiedzy teoretycznej jak i konwersacji z native speakers. Dodatkowo chodziłam na piątkowe zajęcia z native speakerem, na których poprawiałam akcent i wymowę, co było to bardzo problematyczne wcześniej. Awans w pracy dostałam po 5 miesiącach nauki.

Gość martysia123
Warto zrobić certyfikaty FCE, a następnie CAE, gdyż mogą nam się przydać chociażby przy aplikowaniu o pracę. W Warszawie polecam szkołę językową Lang, która specjalizuje się w kursach przygotowujących do tych egzaminów. Taki kurs może trwać rok, ale można też zapisać się na kurs ekspresowy , w ramach którego jest dziesięć zajęć w kameralnych grupach. Po kursie można od razu przystąpić do egzaminu w siedzibie firmy. Egzamin można zdawać również w wersji komputerowej. Warunki są naprawdę super, sesje są kameralne dzięki czemu da się odczuć indywidualne podejście do każdego klienta.

Gość gość
Szkoła TFLS koncentruje całą swoją uwagę na nauczaniu na najwyższym poziomie, dzięki temu zajęcia prowadzone i nadzorowane są przez najlepszych specjalistów. Szczególnie dobre wrażenie zrobiła na mnie postawa Pani Agnieszki, która bardzo się zaangażowała w kurs, podchodząc bardzo indywidualnie do każdego słuchacza. Udało mi się zdać po kursach w tej szkole zarówno FCE i CAE. Polecam Szkołę TFLS i jej lektorow.

Gość gość
Dla mnie Szkola Tfls jest jedną z najlepszych warszawskich placówek. Swietnie przygotowują do egzaminów i nie tylko . Polecam piątkowe konwersacje z nativem.

Gość gość
W TFLS dobrze przygotowują do egzaminu FCE. Szkoła bardzo długo się specjalizuje w tym kierunku, mają nawet coś takiego jak gwarancja zdania egzaminu. Ja chodziłam tam z koleżanką i obie zdałyśmy bardzo dobrze.

Gość gość
Polecam TFLS. Chodzilem na kurs przygotowawczy do fce w zeszłe wakacje i egzamin poszedł mi świetnie.

Gość FCEmaniac
Prócz kursów i książek przeglądnij najpierw przykładowe testy i zapoznaj się ze strukturą egzaminu. Sample Papers znajdziesz na http://fce.pl/certyfikaty-egzaminy/fce i na oficjalnej stronie cambridgeenglish.org.

Gość gość
Przygotowywałam się w TFLS do egzaminu FCE i bardzo polecam tę szkołę. Fachowe podejście do ucznia, ciekawe metody nauczania, grupę miałam małą także fajnie się pracowało.

Gość gość
Zapisałam się do szkoły TFLS parę lat temu przed maturą i bardzo spodobała mi się ta szkoła. Chodziłam później na kurs FCEi zdałam egzamin. Teraz chodze na wakacyjny kurs francuskiego i jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam wszystkim TFLS.

Gość gość
Polecam szkołę językową tfls. Bardzo dobra kadra, zajęcia prowadzone tak jak należy. Wymagający nauczyciele, wysoki poziom. Zajęcia są blisko metra więc miałam super dojazd.

Gość gość
Mój kompleks z angielskim znikł jak po namowie koleżanki z pracy poszłam na kurs angielskiego do TFLS. Jest to jedna z najlepszych szkoł w kraju. TFLS ma akredytacje MEN i kuratorium.

Gość gość
Ja polecam TFLS. Szkoła koncentruje całą swoją uwagę na nauczaniu na najwyższym poziomie. Szczególnie dobre wrażenie zrobiła na mnie postawa Pani Agnieszki, która bardzo się zaangażowała w kurs, podchodząc bardzo indywidualnie do każdego słuchacza. Udało mi się zdać po kursach w tej szkole zarówno FCE i CAE. Polecam Szkołę TFLS i jej lektorow.

Gość gość
ja polecam konwersacje w TFLS!

Gość gość
Ja mogę polecić kursy w szkole TFLS. Szkoła ma ogromne doświadczenie i renomę. Ja chodziłem do nich na kurs ogólny, a potem na CAE. Egzamin zdałem bez najmniejszego problemu. Bardzo poprawiłem swój speaking dzięki konwersacjom w TFLS. Jak dla mnie szkoła jest świetna, spełnia wszystkie moje oczekiwania.

Gość gość
Miałam bardzo miłe doświadczenia jeśli chodzi o kurs w szkole TFLS. Chodziłam tu na kurs do matury jak tez na kurs przygotowawczy do FCE. Bez problemu egzaminy zdane. Kursy świetnie prowadzone i do tego w niskiej cenie. Oprócz tego przy kursie do FCE dostałam też kurs języka włoskiego gratisowo. Szkoła ma wysoki poziom i renomę. Wszyscy mili i kompetentni.

Gość gość
Polecam TFLS! Doskonali lektorzy, kursy bardzo ciekawe, fajnie prowadzone i w rozsądnej cenie.

Gość gość
TFLS to bardzo dobra szkoła, chodzę tam na kurs FCE i jestem zadowolona. Lektorzy świetnie prowadzą zajęcia, typowo pod egzamin, cieszę się, że dostaję dużo dodatkowych materiałów i prace domowe - to mnie motywuje do nauki.

Gość gość
Polecam szkołę językową TFLS w Warszawie. Naprawdę świetne zorganizowane lekcje i bardzo dobrzy nauczyciele. Uczyłem się tam przez wiele miesięcy i byłem zadowolony. Umiejętności językowe znacznie wzrosły.

Gość gość
Bardzo fajne kursy mają w TFLS. Chodziłem tam całkiem niedawno i zajęcia są ciekawe i atmosfera bardzo miła.

Gość gość
W TFLS dobrze przygotowują do egzaminu FCE. Szkoła bardzo długo się specjalizuje w tym kierunku, mają nawet coś takiego jak gwarancja zdania egzaminu. Ja chodziłam tam z koleżanką i obie zdałyśmy bardzo dobrze.

Gość gość
Chodziłem na kurs do TFLS i było ok, udało mi się z poziomu podstawowego dojść do egzaminu FCE i to w miarę krótkim czasie.

Gość gość
TFLS jest najlepsza w przygotowaniu do egzaminów. Byłem niedawno na kursie IELTS, egzamin był tylko formalnością.

Gość gość
Właśnie zaczął się mój kurs w TFLS i mogę spokojnie polecić szkołę TFLS. Znają się na prowadzeniu kursów, grupki małe, fajnie zgrane. Szkoła ma akredytację MEN i wydają zaświadczenia MEN które są wartościowe jak ktoś szuka dobrej pracy lub ma zamiar dostać się na dobrą uczelnię.

Gość gość
Przygotowywałam się do egzaminu FCE w TFLS i jestem zadowolona ze swojego wyniku jak i z przygotowań. Fajnie lektor prowadził zajęcia, ułożyłam sobie gramatykę. Sama nie byłabym w stanie przygotować się tak dobrze do egzaminu.