Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka75

nieczułość????

Polecane posty

Gość anulka75

Co można zadziałać na temat faceta niby zainteresowanego ale w pewnym stopniu nieśmiałego.Bo jak rozgryźć gościa,który raz patrzy na ciebie maślanymi oczami,raz na twój widok ma niesamowite iskierki w oczach,a nie zadzwoni mimo że ma numer telefonu,a nie odpisze nawet dziękuję na życzenia wysłane mailem...Coś w stylu chciałbym ale się boję....

Gość rada__
zależy ci na nim czy tylko podoba ci się że ukratkiem na ciebie patrzy??:P

Gość anulka75
Zależy mi i to cholernie...

Gość rada__
widzę że przejmujesz w relacjach z nim incjatywe a zacznij odwrotnie postępować, pokaż mu przez chwile że jesteś nim zainteresowana jednorazowo a następnie zacznij być obojętna troche poignoruj ale nie w taki sposób żeby się wkur... i czekaj jak zacznie robić malutkie ruchy ale wtedy bez żadnych fochów, nie mam czasu zachęcaj go do następnych. Każdy jest inny nie musi zadziałać ale jesli jest tak jak mówisz zadziała tylko jeszcze jedna uwaga może to potrwać bardzo długo no i tu kwestia jak ci zalezy i czy nie postanowisz się nim zabawić

Gość anulka75
Masz rację są momenty kiedy udaję że jest mi obojętny lub go nie zauważam i wtedy to on stara się wejść mi w pole widzenia.A bawić się nim nie mam zamiaru myślę o nim jak najbardziej poważnie.Podobno wyglądam na niedostępną może stąd jego niepewność.

Gość abrrakadabbra
a moje pytanie : co to znaczy,że jak tylko spojrzysz na faceta robi się maksymalnie czerwony???? a co do Twojego pytania Autorko to może chodzi o to,że ma w domu żone???

Gość anulka75
Jest wolny,nie jest żonaty. Rozmawiamy przeważnie o pracy,bo tam się widujemy.Czasem się rumieni cały w mojej obecności,innym razem nie może zebrać słów,ale te jego oczy...Nie mogę przestać o nim myśleć...

Gość rada__
myślę że dobrze wiesz co masz robić :) może jakaś aranżacja wspólnej imprezy ze wspólnymi znajomymi tak wiesz że to niby przypadkiem???? życzę ci powodzenia bo mnie się nie udało pomimo maślanych oczu wchodzenia w jej pole widzenia i odpisywania na maile :)

Gość monika942
anulka75 Ile on ma lat?

Gość anulka75
Ja mam 35 on 31,szczerze to po mnie nie widać wieku.

Gość zocha12345
To na co czekasz???