Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezzdecydowana

cesarka czy sn ??????

Polecane posty

Gość niezzdecydowana

prosze wypisujcie doswiadczenia swoje :* jestem taka niezdecydowana..

Gość dominikaxx
Cesarka-tylko glupie baby mecza sie wyprowajac z siebie flaki kilka godzin.brrr..porozrywane,pozszywane ..Nawet wyobrazic sobi nie moge jaki to bol.. Orientujecie sie ile placi sie za cesarke na zyczenie?

nie kilka godzin tylko dziesięć minut i ból żaden ani w trakcie ani po :D

dominikaxx dobrze mówi po cholere leżec jak ciele kilka godzin, nie móc nic samej zrobić o niczym zdecydować i przezywać potworne bóle? a wiadomo na kogo sie trafi?nie ejdną jak śmiecia lekarze i pielęgniary potraktowały. a potem szwy,wiadro we wiadomym miejscu, porozrywane wszystko-tak miała moja koleżanka,miesiącami sie jej paprało. a inna moja kumpela nie trzyma moczu bo jej pęcherz rozjebali no ale jak tak lubicie to wasza sprawa

Dla ciekawych.http://www.salve.pl/dla-planujacych-porod-w-klinice-salve PAKIET NR 1 CENA : 3200,00 zł Obejmuje: * znieczulenie zewnątrzoponowe do porodu, * indywidualną opiekę lekarza w czasie porodu, * indywidualną opiekę położnej w czasie porodu, * indywidualną opiekę pielęgnacyjną w Oddziale Położniczo-Noworodkowym, * porady laktacyjne, * pobyt Pacjentki w Sali o podwyższonym standardzie, * możliwość wyboru menu. PAKIET NR 2 CENA : 3900,00 zł Obejmuje: * poród drogą planowego cięcia cesarskiego, * indywidualną opiekę lekarza w czasie porodu, * indywidualną opiekę pielęgnacyjną w Oddziale Położniczo-Noworodkowym, * porady laktacyjne, * pobyt Pacjentki w Sali o podwyższonym standardzie, * możliwość wyboru menu.

Gość nie ma czegos takiego juz
jak cesarka na zyczenie, musisz miec 'podkladke' np. choojovy wzrok albo inne wskazanie. kiedys byly tzw. cegielki na szpital to dalo sie utopic w kosztach a teraz nie ma cegielek i nfz sie dojebie.

Gość niezzdecydowana
w jakim swiecie Ty zyjesz, jaka podkladke, chyba koperte 2 tysiace w srodku, no prosze Cie :) ja tez jestem za cesarka, tylko, ze czesto czytam posty, jak to kobiety po cesarkach tydzien lezaly plackiem a po sn sie szybciej dochodzi do siebie i mozna zajac sie maluszkiem.. boje sie tej rzekomo ciagnacej blizny. ale nie chce rad od kobiet co mialy 15 lat temu cesarki, tylko teraz :-)

mozesz isc do psychhiatry po wskazanie, ze masz histeryczny strach przed sn i bd miec cc:P

ja miałam 2mce temu. chodzilam w 1 dobie i po nic mnie nie bolało. :P a w trakcie tylko łaskotanie :P

Gość wiemy ze to teeeeeee
nie no jasne, lepiej miec rozpruty brzuch i do konca zycia miesz sznyte w postaci pieknej, kilkunastocentymetrowej blizny :) wasze pojecie o porodzie sn jest znikome wiec pozdrowie was tradycyjnym: stulcie mordy jak nie wiecie o czym mowicie🖐️

hehe,chyba blizny po cc nie widzialas kobieto z pojeciem :d to mała kreska. ledwo widoczna.

Gość niezzdecydowana
blue c. a rodzilas w prywatnej klinice, czy w panstwowym szpitalu? jestem ze szczecina, czy ktos sie orientuje nt. dobrej prwatnej kliniki w tym miescie? kwestia pieniedzy mnie nie interesuje, nie mam zamiaru oszczedzac na tak istotne wydarzenie w życiu moim i mojego dzidziusia

widzialam. saczaca sie, czerwona, wygladajaca jak dzzownica, dokladdnie 11cm sznyte.

widzialam. saczaca sie, czerwona, wygladajaca jak dzzownica, dokladdnie 11cm sznyte.

Gość werona30
A ja rodziłam normalnie ze znieczuleniem zewnatrzoponowym i poród wspominam jako cudowne przeżycie! Dla niedowiarków "NIC NIE BOLAŁO" fakt mialam szwy<na dole>ale rozpuszczalne,troche bolało,ale mogłam wstać i chodzić,a te po cesarce leżały plackiem! Za znieczulenie nic nie płaciłam!!!!!!!aaa i bóle parte odczuwałam jak parcie na stolec! dzidzia urodził sie zdrowy pozdrawiam

Gość niezzdecydowana
podnoszę

ja w państwowym, jestem z niedużej miejscowości i nie mam blisko p. kliniki. ale generalnie nie ma się czego bać, fajna spawa ;)

Gość niezzdecydowana
to fajnie, ze trafilas na znieczulenie, bo u mnie w szpitalu, przy porodzie naturalnym, nie jest tak latwo o znieczulenie.

pffffffff :d ciekawe kiedy taka blizne widziałaś :d w pryw. robia laserem, wiec praktycznie śladu nie ma :d a ja miałam tak ładnie zaszyte, ze ani mi sie nie sączyła, ani nie miałam bliznowca.. i jest tylko pamiatkowa biała kreska długości palca serdecznego a grubości igły :P

Gość niezzdecydowana
to fajnie, ze trafilas na znieczulenie, bo u mnie w szpitalu, przy porodzie naturalnym, nie jest tak latwo o znieczulenie.

Gość niezzdecydowana