Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamcia32423443

Skype- kontakt może otrzymywać tylko wiadomości

Polecane posty

Gość Kamcia32423443

o co chodzi ??? wie ktos?

Gość rogart
Ja też nie wiem a zaczął mi się pojawiać taki właśnie komunikat podczas rozmowy właściwie na początku bo połączy się nie mogę.

Gość DarkFog
Rozwiązanie problemu: W menu Narzędzia wybieramy opcję, a w nich ustawienia audio (w zakładce ogólne jak ktoś ma zwiniętą akurat) w tych ustawieniach wybieramy odpowiedni mikrofon z listy- czasem domyślnie ustawia się zły, jak sprawdzić który dobry- jeśli nie znamy nazwy sterownika naszej karty dźwiękowej (najczęściej Realtek) to po kolei włączamy każdy z listy i sprawdzamy czy poniżej pasek "Głośność" skacze nam na zielono jak mówimy- przy dobrze wybranym mikrofonie powinien skakać, jak już znajdziemy dobry to klikamy "zapisz" i po kłopocie.

Gość qewr
topik sprzed dwóch lat... 😴

Gość DarkFog
tak ale szukałem czegoś w necie na ten temat i cicho a tą strone mi google wyrzuciło i jakieś smęty na chomiku które prowadziły do nabijania jakimś noobom kasy poprzez bezsensowne rejestracje... Tak więc zirytowany postanowiłem sam dojść o co chodzi... i dziele się informacjami dla potomnych- tyle:)

Gość Arek Madański
To wina skypa. Zaradziłem temu tak. Trzeba miec jednak zainstalowanego COMODO Firewall Tam sie wchodzi w > Stan > Aktywne połączenie I na każde które ze Skypa ma ponad 1 kB prawym myszy > Przerwij Wtedy dzwonimy i rozmawiamy :)