Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cinowa

Afganistan

Polecane posty

Gość Cinowa

Czy jest może wsród Was żona, narzeczona, dziewczyna żołnierza, który był, jest lub będzie na misji w Afganistanie?

Gość ja mam kolege
juz 2 raz go wyslali :(

Gość ja mam kolege
juz 2 raz go wyslali :(

Gość Cinowa
mój narzeczony jedzie w pażdzierniku bardzo się boję... jest sierpień dopiero ja odchodze od zmysłów a co dopiero będzie jak nadejdzie ten październik??

Gość ja mam kolege
rurka myslisz ze oni sami sie zglaszaja aby jechac na wojne??? Daja im do wyboru albo jedziesz albo spadaj z roboty i coz robic...

Gość Cinowa
zgłaszał sie już dwa razy ale za każdym razem dowództwo mówiło, Marcin masz małego zajmij sie dzieckiem narazie, nie ma kto cię zastąpić więc nie ma zgody... i tak też było i teraz nie dostał zgody... teraz jest w Bogatyni do 15 września a oni ze w pażdzierniku jednak leci... a pisze mi dziwne smsy ze czuje ze nie wroci i takie tam...

Gość pomaranczowa krowa
No jasne, że sami się zgłaszają:-O W rodzinie mojego męża sami wojskowi. Jeden szwagier był raz i powiedział basta. Drugi teraz drugi raz się wybiera. Nikt ich nie wysyła.

Gość Cinowa
fakt zgłaszał sie tylko dlatego, żeby przedłużyli z nim kontrakt i nikt nie wytknął mu, że tego nie zrobił.

Gość Cinowa
a w lutym nie przedłużą z nim kontraktu...

Gość srogi żołnierz
"zgłaszał sie już dwa razy ale za każdym razem dowództwo mówiło, Marcin masz małego " Z małym ch.ujem nie puszczają na wojnę, to pewne!

Gość ja mam kolege
nie wiem moze i po czesci sie sami zglaszaja...Cinowa, wy macie dzidziusia? Nie martw sie bedzie ok. Maja tam neta, bedzie sie odzywal zobaczysz dobrze bedzie! Potesknisz troche ale przezyjesz, oboje przezyjecie.

tja, będzie się odzywał, pięć minut dziennie, rozmowy kontrolowane, ani słowa nie może powiedzieć o tym, jak tam jest, a jak wróci będzie innym człowiekiem, już to widziałam...

Gość podszyw Mirusia-1966
dobrze zarabia nie ch tam, będzie jak najdłużej i broni tych biednych kobiet przed Talibami

Gość ja mam kolege
Takusalka masz racje o co sie tego kolegi nie pytalam nic nie mogl powiedziec <= bo net ma uszy, mowil, ze czasem bywaly ostre akcje, ale akurat nie na jego dyzurze. I tez mi sie wydaje ze sie zmienil, cj=hodz nie mam z nim teraz takiego kontaktu. Ale dostepu do neta mial duzo wiecje niz 5 min.

Gość ja mam kolege
takasuka sory przeksztalcilam twoj nick :) No wlasnie a ile oni zarabiaja?? Czy na forum to tez tajemnica stanu???

Gość Cinowa
nie to dziecko z mojego pierwszego małżeństwa... wiki ma 2 lata :) ale wiem ze M poczówa się do ogromnej odpowiedzialnośći za mnie i dziecko. Wyciągnął nas z piekła....

a z internetem prawda.mOj jak zasiadal przed laptopem o 21 tak niekiedy do 3 w nocy naszego czasu pisalismy.

Gość ja mam kolege
skoro nikt nie odpowiada ile zarabiaja to raczej tajemnica tak??? Musicie myslec pozytywnie, bedziesz sie bac niech tylko cow w tv napomni o afganie zobaczysz jaka adrenalina....ale myslcie pozytywnie!!!

Gość Cinowa
kolega ci nie powiedział?? moim zdanie te pienądze mogą sobie włożyć gdzieś... bo niecałe 100 tyś nie zabierze mnie do kona czy restauracji, nie wychowa mojego dziecka, nie pomoże mu w nauce

Gość ja mam kolege
no jak mial powiedziec jak wszystkie rozmowy kontrolowane, z woja go moga wyrzycic....naprawde daja ok 100tys???

Gość Cinowa
zależy od pełnionej funkcji... mój nie dostanie niecałe 100 Tyś ale nie powiem Ci dokładnie ile....

polecam wam forum poświęcone misji w Afganistanie ww.nasiwafganistanie.pl