Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darioooooooo !

JAK JUŻ DOBRZE ŻE JEST KONIEC UPALNYCH DNI !! PASZTETY SIĘ UBRAŁY

Polecane posty

Gość darioooooooo !

W KOŃCU! Ileż można było patrzeć na te połowę zbułowanych loch ! co biegały ... sorry toczyły się w bikini z masą fałd , i zamiast ruszać dupy to rozlewały się na kocach i wpieprzały fast foody :O teraz mogę spokojnie się przejść na plażę ... nie na juz "rozlewisk" bo aż zygać się chciało ...

Gość darioooooooo !
Kiedyś, jako dziecko, spedziłem 9 godzin próbując złapać oddech, wijąc się i walcząc o życie pomiędzy pośladkami mojej przeszło 150 kilogramowej matki, która nie zauważyła mnie siadajac w fotelu. Szalenie traumatyczne doświadczenie :(

Gość vet za vet .
ty nawet z domu nie wychodzisz bo siedzisz przy kompie pryszczata małpo!

Gość darioooooooo !
podszyw .... aaa pewnie loszki się teraz oburzyły ... zamiast sie burzyc za odchudzanie sie wescie

Gość darioooooooo !
taka prawda ...

Gość a Ty za ortografie balwanie

Gość cfgncf
racja autorze czy autorko! Strój powinien byc dopasowany do figury. Ja jestem szczupła i tez patrze z politowaniem na pasztety ,które na siłe wciskaja sie w ubrania nie dla nich. Figura to nie tylko geny, ale i ciezka praca- dobre odzywianie i sport.

Gość niektórzy to tępi są jak
nie przesadzaj, każdy ma prawo byc tam gdzie chce skoro się nie wstydzi swojego grubego ciała, to jego sprawa! ja jak byłam na plaży no to wiele było takich dziewczyn, grube, z fałdami jak słoń ale mnie to wali, plaża jest publiczna. Korzystam z niej bo chcę się opalic a nie gapic na innych. i jestem dumna z siebie że jestem zgrabna i ty też powinnaś zając się sobą a nie martwic jakimiś grubymi laskami;)

Gość a to przepraszam
to co te kobiety co maja więcej ciała mają w golfach chodzic albo w domach siedzieć??? Im też jest gorąco i oni też maja prawo korzystać z plazy czy z jeziora ... Pieprzone pustaki ale tak to jest jak wieśniaka od rana w łeb nie pierdolniesz to cały dzień głupi chodzi !!!!

do lasek powyzej,wiecie dlaczego was nazywaja lolitkami? bo uwarzacie ze swiat sie kreci w okol waszych buziek i figury..a potem konczycie z jakims dresowecem z lancuchem na szyi bawicie jego dzieciaki...pieprzac na lawce z kumpela o swoim zafajdanym zyciu...tak si sklada ze mam juz troche lat i sporo kolegow,smieja sie z was laseczki ..a my razem z nimi ..jestescie puste jak stodola opuszczona,poza tematem tandetnych sukienek z allegro i tipsow,solary nie macie nic wiecej do powiedzenia.majac 20lat tez takie znalam...i gdzie one zaszly...siedza w obskurnych blokach,jezdza stara bemka i pierdola o wczasach w egipcie..takie miec bedziecie zycie...blokerskie

Gość cfgncf
nikt mnie lilotka nie nazywa, a to z kim sie konczy- czyz dresem czy z facetem normalnym zalezy od charakteru a nie wygladu Ładna i zgrabna figura swiadczy o tym,ze kobieta o siebie dba. Otyłośc jesli nie jest spowodowana choroba to zwykłe zapuszczanie sie, ble!

uuuu...to zycze ci powodzenia,urudzisz dziecko swojemu gachowi z lancuchem na szyi i w dresie,inaczej bedziesz gadac..no chyba ze bedziesz uprawiac fitnes do konca ciazy..ja mialam 33lata jak urodzilam 1-wsze dziecko...i mialam super figurke...teraz jestem przy kosci i mi to nie przeszkadza...ani mojemu facetowi..nigdy nie ocenialam ludzi wedlug figury...ale oceniam jak Ci ludzie sobie poczynaja w zyciu....i nie mowie tu o statusie materialnym...ale dla mnie jest najwiekszym bleeee te rozowe landryny i ich goscie;)

Gość massam
pasztety sie ubrały, a salcesony równiez :D

Gość cfgncf
kicza - raczej nie urodze - bo nie moge miec dzieci, ale chetnie adoptuje:) na razie skupiam sie jedynie na studiach:) stomatologia to ciezki kierunek:) nie znasz mnie, mojego srodowiska ani zycia, ale wiem,ze w blokowisku z gachem, któremu wisi łańcuch na szyi na pewno nie skoncze:) Jestes niekulturalna wróżyc komus przyszłosc nie znajac osoby:) nie interesuje mnie kiedy urodzilas dziecko. Jestes prymitywna chamką, bo porownujesz mnie do lolitek i snujesz teorie nie znajac mnie. Słaba jestes staruszko, pa:)

Gość kaparaa
Zajebisty podszyw! :D Brawo podszywaczu!!

Gość kdkdkdkdkdkdkdkkddkkkdkdkddkdk
a ja lubie jak na polazy leza takie orki..przynajmniej czuje sie atrakcyjnie wsrod nich :P nie to , zebym gruba byla bo nie jestem , mam 170 i waze 55 , ale jak na plaze wychodza panienki o figurach bogin to mam ochote sie pod ziemie zapasc :p

Gość cfgncf
i co, juz sie nie wypowiesz?

Gość kdkdkdkdkdkdkdkkddkkkdkdkddkdk
nikt ci nie kaze mnie lubic , kazdy jest jaki jest :D

mam kilka takich koleżanek ... ehhh działają mi na nerwy , jak kolesie się np mną zainteresują ... bardziej zagadują niz do kumpeli a widzę ze ją krew zalewa z zazdrości to psuje mi to humor :O a w odwrotnej sytuacji ... ciesze sie jak kumpela ma powodzenie razem z nią :D