Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sraty_pierdaty

Plagiat a praca licencjacka

Polecane posty

Sprawdzilam prace w programie plagiat.pl i wykazalo mi 20proc plagiatu. Wszystkie zaznaczone fragmenty pochodzily z internetu. I wlasnie tego nie rozumiem, bo do wszystkiego dawalam przypisy. Stad moje pytanie: czy ktos tak mial i jak to sie skonczylo? Przyjeli wam prace? Czy musieliscie to poprawiac?

Moja praca byla sprawdzana, wykazano mi 1,7% w pierwszym podejsciu, w drugim 0. Z tego, co wiem 'plagiatu' może być 50 lub 49%, wiec nic Ci nie zrobia. Aha- mi rowniez wykazano wszystkie fragmenty 'pozyczone' od innych czy z netu... I rowniez dawalam przypisy itd:D Nawet napisali ilosc slow 'pozyczonych':D:P Generalnie- nic Ci nie zrobia.

Gość sprawdz 5 razy zanim oddasz
pytanie czy te fragmety potraktowalas jako cytaty - cudzysłow + przypis, czy tylko wykorzystany tekst ale opisany przez siebie - sam przypis jezeli wszystko masz dobrze opisane, dobre, rzetelne przypisy to nie masz sie czym przejmowac

Problem polega na tym, ze najwidoczniej ktos pisal z tych samych źródeł co ja i wrzucil swoje prace do netu. Ja podalam przypisy, ze korzystalam z tych i tych ksiazek a ten durny program pokazuje, ze zrzynalam ze sciagi.pl. Wkurwilam sie na maxa, bo naprawde nie mam fragmentu w pracy, gdzie faktycznie przypisalabym sobie czyjes wypowiedzi.

Gość drombnie
wszystkie prace sa takie, bo stuident nie moze wymsytlec nic nowego . Doswiadczenie ktore on wykonuje juz zostało wczesniej opantentowane przej jakiegos naukowca .. Gdyby student zrobil cos pierwszy byłby naukowcem ..

Gość Karolina300392
a co wy się tak obudziliście z tymi pracami teraz? toć już chyba po obronach a następne za rok ?

Gość gość
jakie 50% plagiatu kiedy ty kobieto pisałaś prace?chyba ze 100 lat temu. Ja zdawałam w zeszłym roku i może być max 20%

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość

Gość gość
lepiej sprawdzic u specjalistow szczerze mowiac i gdy masz 100%, polecalbym Ci te firme www.przeplata.info sa ekspertami w tej dziedzinie

Gość anty_plagiat
Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net

Gość gość
O matko a nie możesz te wszystkie skopiowane zdania przeistoczyć w inne, użyć synonimów, zmienić kolejność i kłopot z głowy, a przypis tak zostanie i tak.