Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati0211

list do chłopaka

Polecane posty

Gość kati0211

kto pomoze mi napisac list do chłopaka który siedzi w więzieniu z którym mam dziecko jak jeszcze był na wolnosci i byłam wciązy to tylko liczyli sie dla niego koledzy odwiedzam go co tydzien i pisze mi w listach ze sie zmieni i nie wiem co mam mu napisac własnie pomózecie mi

skoro go odwiedzasz co tydzień to po co jeszcze te listy ?...lepiej rozmawiać w cztery oczy a tak po za tym trudno napisać komuś list jak się nie wie co nadawca listu chce w nim ująć ?

Gość ona---plp
tez moj chlopak siedzi i nie moglam w to uwierzyc ale zmienil sie na lepsze siedzac w pudle docenil to co stracil, napisz mu co czuje ze tesknisz jezeli tak jest i w ogole wszystko chce chcialabys mu powiedziec, wyslij mu zdjecie twoje i dziecka napewno sie ucieszy.

Gość bo kicza03
by wystraszyla swoim ryjem wszystkich wiezniow :(

Gość porazka 2
tez byłam w takiej sytuacji a ile sie nasłuchałam obietnic i co po miesiacu poszedł z powrotem wkoncu powiedziałam dosc i zeby sie uwolnic od niego musialam isc do psychologa dac sobie postanowienia i udąlo sie Ty masz inna sytuacje bo masz z nim dziecko jak ci naprawde zalezy i ufasz mu iwerzysz ze sie zmieni to mu to napisz wyslij mu wasze zdecie i napisz ze bedziesz czekała

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla kobiet czekajacych na swoich partnerów w ZK