Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

business

RODZICE ZAKŁADAJCIE NA PLAŻY MAJTKI DZIECIOM !

Polecane posty

NIKT NIE MA OCHOTY PATRZEC NA GOŁE DUPY I CIPY I KUTASY WASZYCH LATAJĄCYCH OBESRANCÓW - HAMSTWO I HANBA !

Gość vet za vet .
mnie tez się to nie podoba.

Gość pdopiif
Dokladnie!! Jeszcze sie gdzies zesra pod nogami, myslicie ze te dupy sa apetyczne??

Gość pan pedo bear
mi się to podoba :classic_cool:

Do zainicjowania obywatelskiej inicjatywy ustawodawczej brakuje nam jeszcze tylko jakichś 99991 popisów :classic_cool:

Gość levvatyvan
nie róbcie tego , to moja jedyna okazja ,żeby zobaczyć cipę na żywo :classic_cool:

moj syn ma 20mies..i zawsze ma majtki,nie zewzgledu czysto estetycznej a dzieciecej intymnosci.a tak na marginesie...nie chcesz ogladac dzieciakow golych..a laski w toples lub stringach..?ja tez nie lubie ogladac bab z rozstepami na cycach i dupskiem golym

"a laski w toples lub stringach" Nie wylewajmy dziecka z kąpielą :classic_cool:

to też nie higieniczne jest... dzieci siedzą pupami na piasku jak sie bawią ... tam tyle bakterii jest ... także lepiej zeby te majteczki lepiej miały założone :)

ale o co wam chodzi?? moj maly ma majteczki ale co wam przeszkadza?? przeciez dzieci do pewnego wieku sa aseksualne! przynajmniej noworodki i takie male bardzo dzieci ktore jeszcze nawet nie mowia i ledwo chodza. no chyba, ze wy macie jakies spaczone podejscie...

Gość kaparaa
Ja to nawet ostatnio widzialam chlopca w wieku okolo 9 lat na plazy na golasa. Pewnie mama ciagle mysli, ze maly jest bobasem.

"wy macie jakies spaczone podejscie..." Żona -> Jak możesz tak mówić ? Przecież to jest kafe ;)

Gość massam
tak właśnie a ilu tam zboków :( pedofili :(

Gość massam
zdesperowana Twoja matka jes chinką lub ojciec ? pytam, bo masz taką twarz hmmmmm. no chińską :)

Gość pdopiif
kicza03 kicza03@tlen.pl'; moj syn ma 20mies..i zawsze ma majtki,nie zewzgledu czysto estetycznej a dzieciecej intymnosci.a tak na marginesie...nie chcesz ogladac dzieciakow golych..a laski w toples lub stringach..?ja tez nie lubie ogladac bab z rozstepami na cycach i dupskiem golym NO RACZEJ NIE WIDUJE SIE BAB Z GOLYMI DUPSKAMI

wiecej na plazy fetyszystow stop niz pedofili, zreszta dla pedofila starczy ubrane dziecko nawet wiec co za roznica. dziecka cialo nie jest nieestetyczne, zadne jego czesci. no chyba, ze wy uwazacie, ze tam jest cos nieestetycznego to ja wam nie zabronie tak myslec, bo nie mam zamiaru zmieniac niczyjego zdania. ciekawe tylko w jaki sposob bedziecie dziecko wychowywac? ze ich czesci intymne sa fuj i nieestetyczne? a jak przebieraie pieluche to kazecie kazdemu wyjsc z pokoju myslac jednoczesnie o tym jakie okropienstwo same musicie ogladac? jak juz pisalam: dziecko jest aseksualne i nie ma w nim nic nieestetycznego. po prostu. nie mam nic wspolnego z chinami ani zadna inna nacja. ale juz nie raz slyszalam.. :)

nie chodzi o seksualność ale dziecięca skóra jest bardzo delikatna, powinny być chroniona dzieci powinny mieć majteczki ponieważ brudny piasek, może spowodować choroby dróg moczowych, po plażach chodzą psy i konie (zdarza się ze jeżdżą sobie turyści ) zwierzaki robią kupę a mamusia nawet nie wie że jej mała pociecha właśnie się tam bawi a przecież jest tyle chorób odzwierzęcych nie mówiąc już o pasożytach :( a tego lata widziałam tyle dzieci bez okrycia głowy, jak można zapominać o tak podstawowej rzeczy?