Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna dealera?

Znajomi twierdzą ze mój facet moze byc dealerem.

Polecane posty

Gość dziewczyna dealera?

witam. ostatnio moi znajomi mówią mi ze mój facet coś ukrywa. twierdzą że widzieli go w róznych dziwnych miejscach w dość dziwnych sytuacjach. kolezanka widziała go podobno na imprezie( w tedy powinien być w pracy) gdzie wraz z jakims kumplami był ubrany w baiły t-shirt miał łańcuch na szyki i branzoletke na rece(nigdy nie widziałam go tak ubranego) ta sma kolezanka widziała go w czarnym sportowym aucie(nie ma takiego) jak stał przed szkoła i podeszło do niego 3 młodych chłopaków i widziala jak czyms sie wymieniali(prochy ? kasa?). natomiast znajomy widział go w firmie w której składał podanie o prace .Mój facet podobno mia być ubrany w garnitur a dyrektor firmy miał mu nadskakiwać przymilać itp. dodam ze mój partner garnitur ubiera tylko na wazne rodzinne imprezy typu slub. nigdy tez nie widziałm by wychodził tak ubrany z domu. jestesmy ze soba ponad rok spodziewamy sie dziecka(3 miesiac) do tej pory myslałam ze go znam. ma 26 lat ja 22. poczatkowo dziwiło mnie ze ma w tym wieku tak duzo- dom samochód markowe ciuchy. wytłumaczył mi ze ma bogatych rodziców(nie miałam przyjemności ich poznać podobno mieszkaja za granica...) i ze jest maklerem giełdowym. teraz znajomi zasiali we mnie ziarenko niepewności. pytali czy nie dzieje sie nic dziwnego no i ja nic nie zauwazyłam moze tylko to ze ma drugi telefon z którego jak rozmawia to wychodzi, nie rozmaiwa przy mnie. boje sie ze moze ma kochanke albo zone i dzieci drugi dom... a moze poprostu ktos jest do niego tak podobny i moi znajomi sa przekona ni ze to mój facet?

Gość makii
porozmawiaj z nim

Gość dziewczyna dealera?
kicza to ze boje sie ze mnie zdradza moze byc skutkiem naoogladania sie filmów? głupio mi sie go zapytac. on ciagle powtarza ze jego kobieta powinna mu bezgranicznie ufac. wiec jak zapytam go sie czy mnie okłamał i zamiast w pracy był na imprezie zacznie z tekstami ze zwiazek bez zaufania nie ma sensu

Gość dziewczyna dealera?
dziewczyny czy to moga byc oznaki tego ze on mnie zdradza? i czy powinnam go zaczac szpiegowac i sprawdzic czy znajomi mówili prawde?

Gość dziewczyna dealera?
widze ze nie dowiem sie tutaj niczego . szkoda pozostaje mi liczyc na to ze znajomi pomylili osoby

Gość hej hej!!!!!!!!!!
A czy to nie dziwne ze to ta sama kolezanka opowiada ci to wszystko. Moze chce was sklucic? A co ta kolezanka robi w tych miejscach dziwnych co twoj chlopak??? Zapros ja do domu i niech powie przy twoim chlopaku to co opowiada tobie...ciekawe czy taka gadatliwa bedzie, no i sie zapytasz chlopaka czy to prawda i nie bedzie ze nie ufasz mu tylko dementujesz ploty

Gość dziewczyna dealera?
nie to były dwie osoby. kolezanka widziała go niby w 2 miejscach a kumpel w jednym. łudze sie ze to popdobna osoba poprostu jest. a jesli mnie zdradza to ja nie wiem co mAM ZROBIC:(

Gość hej hej!!!!!!!!!!
dziewczyno on sie wymienia czyms z jakimis chlopcami a ty myslisz ze cie zdradza?? Mysle ze nie zdradza ale handluje narkotykami!!!! Poprostu powiedz mu to wszystko co ci ludzie opowiadaja ale bez nerwow... Poprostu zapytaj i powiedz, ze mu ufasz i ze jesli powie ze to nie prawda uwierz mu i nie zadreczaj sie!

Gość dziewczyna dealera?
nie chce zeby sprzedawał narkotyki;/ nie chce tez by mnie zdadzał nie chce by znajomi mili racje:( no i jak deailer w garniaku? i jeszcze z czacuniek mludzie sie zwracaja? a zachwile na imprezie z menelami? pomylili osoby pewnie a on był w pracy.