Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamasek mały

dziewczyny złamałam noge a on imprezuje!

Polecane posty

Gość złamasek mały

dwa tygodnie temu złamałam noge - spadłam ze schodzów jak zbiegalam w szpilkach;p jestem na prawe dwa miesiace uziemiona w domu. myslałam ze to bedzie czas kiedy moj facet poswieci mi wiecej czasu zaopiekuje sie mna bedzie czesciej odwedzał. ale nic z tego. wpada max co drugi dzień i to jeszcze na takie czesc czesc co u ciebie długo w tym bedziesz jeszcze itp. mama poprosiła raz czy by nie mógł ze mna zostac (mam 19 lat ale jest przewrazliwona) i siedział ze mna 2 godziny i był wielce wkurzony ze nie mozemy sie spotkac ze znajomymi pojsc pograc w kosza czy do kina. ja do niego ze mam noge w gipsie jak by nie widział to sie wkurzył i wyszedł. mama ostatnio w złosci powedziała mi ze jak "mu dupy mogłam dawac to był troskliwy i kochany". popłakałam sie bo chyba cos w tym jest:( teraz w weekend nie był u mnie ani razu okazało sie ze w piatek i sobote imprezował z kumplami a w niedziele wszystko odsypiał. i pomyslec ze jestem z nim od 2 lat:( naprawde sie na nim zawiodłam

Gość złamasek mały
niby tak ale i tak mi z tym zle .

Gość odigo
witaj biedna, ja bym Cie tak nie zostawil, moze poklikamy na tlenie? odigo@tlen.pl wracaj do zdrowia