Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianka z uśmiechem

ANGIELSZCZYZNA naszej MISS...żal....

Polecane posty

moze sie czepiam, moze jestem przewrazliwiona z powodu wyksztalcenia ( anglistyka) ale nie moge zrozumiec czemu ta panienka nam taki wstyd ma zafundowac?? chodzi o nasza Miss ktora bedzie nas reprezentowac na wyborach Miss Universe... moje dzieci potrafia lepiej skladac zdania po angielsku!! az wstyd by mloda dziewczyna taaaaak kaleczyla jezyk !! ja rozumiem emeryci, oni juz nie nadrobia pewnych spraw ale taka mloda, piekna dziewczyna ktora na pewno bedzie sie chwalic wyksztalceniem wyzszym ( o Boże w tym kraju juz wszyscy ida na studia a potem sie okazuje ze TAKIE panny chwala sie tytulami a w glowie jakby pusto...) tak mowi w jezyku obcym?? przeciez angielski to dzis jezyk swiata! i do tego...chyba inteligencja niezbyt silna...jak ona sklada te pojedyncze angielskie wyrazy uslyszane zapewne z piosenek: bo zdania to juz nie sa :( żal dziewczyny....wyglada na piekna i niestety ...tylko to! i znowu racja ze rzadko intelekt idzie w zgodzie z pieknem ... http://w676.wrzuta.pl/film/3FYRqXcJK1B/miss_universe_-_polska

dlatego trzeba skonczyc anglistyke uniwersytetu warszawskiego ale.......10 lat temu kiedy jeszcze poziom ksztalcenia nie byl taki jak dzis:( dzis jest juz katastrofalnie! a ta panna pokazuje sie na miedzynarodowym konkursie, co innego kaleczyc jezyk mowiac turystowi droge ( choc wstyd jest i tak..) a co innego pokazywac sie w takiej roli na takim forum...

Gość jezusiczku kochany
moj brat ma 12 lat, mowi lepiej:):) kwestia inwestycji w wykształcenie a nie tylko kosmetyki:):)

Gość NOWE PYTANIE NA DZIS
jak przetlumaczyc wyrazenie "TOO FUNNY", od razu zaznaczam ze nie oznacza to "ZBYT SMIESZNY". czy chodzi o "PRZESMIESZNY" ? KTO WIE NIECH SIE WYPOWIE DZIEKUJE

Gość beetle juice
Droga warszawianko to, że miss kaleczy angielski to pół biedy. Ale to, że "warszawianka" kaleczy język ojczysty to już tragedia- "...innego kaleczyc jezyk mowiac turystowi droge..."

Gość jezusiczku kochany
no chyba przesadzasz! jaka kariera? wiesz jak ona bez tapety wyglada?? jak dla mnie przecietna, zobacz inne kandydatki:) a mowi naprawde okropnie , nie chodzi o gramatyke tylko jak ona łączy te pojedyncze slowa, jąka się...okropnie to brzmi a jak CIEBIE to zadowala to znaczy ze poza sorry, love, sex, coca-cola i internet nic innego nie kumasz po angielsku ha ha :)

rozpoznawac blad ortograficzny od literowki z klawiatury!

Gość jeny julek
fakt, brzmi strasznie , i ten śmieszek bo jak sie nie ma nic do powiedzenia...powinno sie milczec a ona tak glupawo smieje sie ...nic z tego, inne maja w oczach COŚ, nasza nie ma...

Gość sdfswsfew
o znalazła się anglistka. z takim wykształceniem możesz iść na zmywak :D tez sie masz czym chwalic a dziewczyna nie zdaje anglistyki tylko startuje na mis.

Gość aniulka 34,
ale wstyd!

Gość pytam sie czemu???????
a dlaczego ona ma mowic plynnie po angielsku, czy winnym obcym jezyku? najwazniejsze, zeby po polsku umiala, przeciez to Polka

Gość shdgaGYSHC
NIE ZGODZE SIE Z WAMI, jakies obycie chyba sie ma, jesli nie umie mowic w miare, chocby podstawowym to niech korzysta z tlumacza a nie sie porywa dziewczynka na świat!

Gość mówiąc turystowi drogę
ożesz ! hahahahahahahahaha \ polska język trudna język? :D wg mnie gorzej nie znać ojczystego języka, niźli obcego :) Ale "warszawianka" wie lepiej Mówiąc turystowi drogę:D - to jest literówka? :D hahahahahahahahahahahahahaha

Gość niestety zapewne
jesli zadano by to samo pytanie po polsku, tez by dukała...sorki ludzie ale to widac albo ktos ma cos do powiedzenia albo 'tworzy' i nadrabia usmiechem :) a co do urody ...hm...kwestia gustu dla mnie przecietna, wiele ładnych dziewczat po ulicach chodzi - ona jest jeszcze 'podreperowana' kosmetykami i fryzjerem:):)

Gość paulinka blinka
a dla mnie miss powinna mieć i urodę i rozum, więc zgadzam się że jej wypowiedź to obciach :( a wy się czepiacie autorki postu ... jestem w 2 liceum - rozmawiam na lekcjach angielskiego o konfliktach militarnych czy żywności gen.zmod. a ona nie umie dodać końcówki 's' do 3 os. l. pojedyńczej!! dla mnie wstyd jest

Gość do warszawianki
jak napisac po angielsku 'to daje mi sile, bez tego nie umre' ????

Gość taaaaaaaaa
nikt jej nie każe mówić płynnie, sam nie kumam angielskiego ale takie zdanka o facetach....koszmarnie

Gość też znam angielski
it gives me strength, without it I won't die chyba...:):)

Gość hihihihihihi
ale jaja!!!!!!!

Gość raczej ...
with it i wont die :D bo nawet po polsku to nie ma sensu :P pomylilam sie:D

Gość z doswiadczenia
jemy! widzialam to na pudelek.pl ale bomba! taka dziunia z pusta glowa

Gość foremka 33
jak to teraz mowi mlodziez: padaka:):)

Gość ale babeczki
mniam

Gość fghj23456
turystowi???????????????????????????????????????????????? i Ty masz wyzsze wykszalcenie, skonczylas filologie angielska a w ojczystymi jezyku nie umiesz mowic??????????????????????????????????????????

Gość ludziska to jedna sa
kurcze, dajcie spokoj babka zalozyla post o konkretnym temacie a wy jej dajecie po d...bo zle odmienila wyraz:) jak byla kampania ja zalozylam post bo chcialam wymienic poglady o kandydatach a ludzie mnie obgadali bo ujawnilam ze jestem z Torunia i zamiast rozmowy o kandydatach dostalam za radio maryja:( NIE O TO CHODZI ! nie zmieniajcie tematu:) a wy nie mowicie: prosze pania zamiast pani? wlanczac zamiast wlączać, poszlem zamiast poszedlem? jasne wszyscy tacy poprawni! a co do miski - kaleczy i tyle to fakt:)

Gość a ja cos wiem
a wystarczylo wziac pare lekcji przed wystapieniami:) wiadomo ze MISS UNIVERSE i MISS SWIATA musza sie wypowiedziec:) a mogla tlumacza miec, a ja bym chciala by przeszla i na zywo musiala odpowiadac na tej calej gali:) ale by bylo hihi....tylko ze tam nie pytaja o teledyski z Vivy:):)

Gość fghj23456
oczywiscie, ze tak nie mowimy!!!! skad Ty w ogole wytrzasnęłas takie przyklady? ;o