Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrzajka

Owlosiony chlopak... ??????

Polecane posty

Gość patrzajka

Mam chlopaka z ktorym jestem juz dlugo, kocham go ponad wszystko.. Tylko mam maly problem. to znaczy nie jest to jakis znowu maly problem, mozna powiedziec ze to bardziej dyskomfort. Moj chlopak jest bardzo owlosiony na ciele.. klatka piersiowa cala i brzuch i plecy troche .. ogolnie mi to nie przeszkadza ale czasami glupio sie czuje jak jestesmy gdzies na absenie i ludzie sie na niego tak patrza.. jest mi tweyd bardz lze z tym.. wiem ze dla niego to tez jest pewnego rodzaju dyskomfort bo nie raz pytal czy mi to przeszkadza ale ja zawsze mowilamz e to dla mnie nie ma zadnego znaczenia.. no i niby nie ma ale wolalabym szczerze bez no bo nawet nie moge go pocalowac na brzuszku ani nic... Co sadzicie o tym? Nie chce go namawiac do golenia bo to nie mialoby sensu bo i tak na drugi dzien odrastaly by mu... Chyba juz tak zostanie co...

Gość patrzajka
......

Lepiej że facet jest owłosiony niż kobieta, przecież to normalne u mężczyzny... Gorzej jak Ty maszerowałabyś z włosami na ,,brzuszku,, i to on nie mógłby Cie w niego pocałować.Luzik, naprawde ;) Tak już zostanie. Pozdrawiam

Znajomy kiedyś mi opowiadał, że jak dostał maszynkę elektryczną w prezencie, to nie mógł się opanować i oprócz twarzy ogolił sobie klatę :) Może to pomysł na gwiazdkę? :)