Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgaga

PYTANIE DO KIEROWCÓW!!!!!BŁAGAM POMOZCIE!

Polecane posty

Gość dgaga

jesli jade do tyłu i patrze sie przez szybe z tyłu to np. jesli chce skrecic koła w lewo to kierownica mam krecic w prawo tak??? a jak chce w prawo skrecic koła to kierownica w lewo tak??:(mam problemy ze stronami

Dokładnie jak jedziesz do przodu - jedziesz w lewo to skręcasz w lewo, jedziesz w prawo - skręcasz w prawo :D

Gość wnioskuje....
jesli chcesz skrecic w lewo to kierownica w lewo jesli chcesz skrecic W PRAWO to kierownica W PRAWO;-)....(jadac do tyly i odwracajac sie patrzysz w szybe) LEWO-LEWO PRAWO-PRAWO

Gość hahahahah
powaznie?? zastanow sie co piszesz... krecisz w lewo a samochod jedzie w prawo?? ;) krecisz normalnie, reka w prawo - jedziesz w prawo, reka w lewo - jedziesz w lewo. To ze ty jestes tylem to nie znaczy ze swiat sie przekrecil ;)

Gość sjhbjda
kolejna paniusia uczy sie jezdzic na pamiec!! oj oj

Gość dgaga
sjhbjda - nie zesraj sie ja ze stresu czasem nie wyrabiam juz:( schudłam przez ten kurs 3 kg;//

co cię obchodzi czy na pamięć czy nie? Każdy jak ZACZYNAŁ jeździć to miał jakieś tam problemy, ważne by nauczyć się nawyków. Ale oczywiście krytykanctwo wlazło.

Gość szokennnn
az stach pomyslec jak bedziesz jezdzic po ulicach.. po co ludzie robia prawko, jesli sa tylko zagrozeniem na drodze...

też miałam ten problem (ja w ogole mam problem z odróżnieniem lewej od prawej). Ja się nauczyłam tak, że jak patrzyłam w szybę, to sobie myślałam, w którą stronę chcę, żeby mi skręcila doopa samochodu. Jak doopą w prawą, to kierownica w prawo i na odwrót :)

Gość dgaga
własnie ja dopiero zaczynam:) zreszta to nie sztuka umiec jezdzic puszka a nie znac sie na przepisach:P ja teorie swietnie zznam:P a praktyke to cienko:(

Gość instruktor
moja rada jest taka: zrezygnuj z tego kursu bo nawet jeśli uda Ci się go ukończyć i zdać prawo jazdy to będziesz się bała sama jeździć i będziesz stwarzać zagrożenie na drodze. Pozdrawiam!

Gość dgaga
instruktor------widzialam gorzej jezdzacych:P

Gość dgaga
poza tym ikt nie urodził sie z prawkiem w kieszeni, kazdy sie najpierw uczył!

Gość hahahahah
na jodze to sie dopiero doopa z twarza potrafi pomylic ;)