Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiderka

Ślub październik 2010 kto jeszcze??

Polecane posty

Witajcie, nigdy nie korzystałam żadnych taki forów itp. Ale widzę, że dobrze korzystać bo zawsze można się wymienić poglądami. Wpisujcie na jakim jesteście etapie odnośnie organizacji ślubu i wesela :)

Gość kasia023
Witam ja ślubuję 2 października. załatwiona już jest wszystko Zaproszenia rozdane, przybycia potwierdzone w piątek jadę po alkohol i koszulę ,buty dla młodego, na zapowiedzi dane. 2 wrześni przymiarka sukni odbiór 4 dni przed ślubem.Dzisiaj umówiłam się na 5 zabiegów mikrodermabrazji z ampułką i maską. Od 1 września zaczynam chodzić na solarium. 24 września próbna fryzura i makijaż . To chyba z grubsza wszystko sale zespół kamerzystę strojenie kościoła załatwiałam w lutym wtedy już po wpłacałam zaliczki.

Ojej Kasia to ja jestem w lesie!!! <szok> Sale, kamerzystę, kościół załatwione, suknia szyje się przymiarkę mam w połowie września. Ale nie złożyłam wszystkich dokumentów u księdza, dopiero w tym tygodniu uda się nam to załatwić. Zaproszenia będziemy od tego weekendu rozdawać. Nie mam wybranego bukietu ślubnego, butów do ślubu też nie mam, pan młody zresztą też. Teraz w wakacje się trochę opaliłam bo dużo czasu spędziłam na dworze ale i tak zamierzam iść parę razy na solarium. No i nie mam pomysłu na strojenie kościoła :( Chyba się załamię

Gość kassia023
Ja jestem taką osobą że wszystko muszę mieć załatwione dużo wcześniej ale to wynika z mojego charakteru. Za butami chyba najdłużej się nabiegałam bo nie chciałam z czubkiem ani płaskich ale w końcu dostała. A co do strojenia kościoła ja będę mieć coś takiego taka kolorystyka . http://zapodaj.net/5476c7c63be5.jpg.html

o ładna, ja jeszcze nie wiem. Kiedyś pracowałam w firmie dekorującej sale na wesela i kościoły na śluby, więc coś wymyślę. Ja też lubię mieć wszystko dopięte na ostatni guzik ale w tym roku u mnie dużo się tego złożyło. W lipcu broniłam pracę magisterską więc do tego czasu zaprzątałam głowę głównie nauką. A teraz powoli zajmuję się tym. Ja potrzebuję na wyższym obcasie mniej więcej 7-8 cm wysokość obcasa z racji, że niska jestem. Poza ty chcę zapinane na pasek. Mi się cały czas zdaje, że jeszcze tyle czasu jest do tego ślubu.

Gość kasia023
Ja też miałam trochę nauki jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, ale został mi jeszcze rok studiów. Buty mam na 7 cm obcasie z racji tego że mam wysokiego męża. Z dekoracją sobie poradzisz tym bardziej , że masz już w tym doświadczenie.Został jeszcze tylko ponad miesiąc a ja na nic nie mam czasu wstaję rano i do wieczora jestem zajęta, ten czas mi tak szybko leci.

oj strasznie to fakt, ale zobaczysz będzie super. Bo to w końcu ten wymarzony dzień :)

kasia023 ja tez będę brała ślub 2 października i prawie wszystko załatwione jeszcze tylko został garnitur dla pana młodego i nauki mamy koniec sierpnia a tak wszystko już ustalone

kasia023 ja tez będę brała ślub 2 października i prawie wszystko załatwione jeszcze tylko został garnitur dla pana młodego i nauki mamy koniec sierpnia a tak wszystko już ustalone