Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deidara 87

Czy z kątenerów PCK na ubrania można wyjmować rzeczy? albo wymienać?

Polecane posty

Gość Deidara 87

np wrzucam tam buty 3-4 pary to mogę sobie wyjąć np. 2 swetry?

Gość Deidara 87
jak ktoś spyta co robię to powiem że obrączka mi tam wpadla jak wrzucałam ciuchy dla biednych :D

Gość vnm
kiedyś obok tego kontenera leżały ciuchy i zabrał je chłopak który sam wychowywał rodzeństwo i ktoś to podkablował to miał sprawę w sądzie za kradzież...kuuura ale żyjemy w poojebanym kraju

Gość łe tam
słysząłam, ze buty to tylko na kurtki, spodnie, na swtetry, majtki na staniki można wymieniać.

Gość nieogolona
to w nocy to zrób

Gość circus from N.Y.
ciuchy z PCK ida do second handow.Wiem bo siostra w tym pracowala

Gość a jjaaaa
vnm ---- nie wierzę w to co czytam Polska to jednak zdrowo jebnięty kraj Staram się zawsze powstrzymać od tego typu komentarzy ale jak widzę coś takiego to mnie krew zalewa

Gość vnm
o tym nawet w telewizji było...żal mi było tego chłopaka...tym bardziej że te ciuchu leżały na ziemi obok kontenera....

Gość ludzie co z wami ja pier...
HALO! Po Pierwsze to nie sa kontenery PCK! tylko firmy ktora dziala w calym kraju i na poczatku bezprawnie uzywala logo PCK za co mieli sprawe w sadzie. ciuchy sa sortowane i czesc idzie na sprzedaz a czesc jest przerabiana na rózne filce, szmatki, ścierki itp maja z tego gruba kase a mowi sie o nich odziezowa mafia. nie dajcie sie nabierac na to gowno, lepiej zaniesc ciuchy naprawde potrzebujacym

Gość a jjaaaa
Nigdy nie oddam odzieży na tego typu oraganizację , jak również nigdy nie zasilę finansowo żadnej tego typu fundacji . Jak mam pomóc to zawsze bezpośrednio do rąk własnych . Nie będę utrzymywać całego słupa zarabiającego na żerowaniu

Gość Deidara 87
ok dzięki że mnie poinformowaliscie, w takim razie napisze ogloszenie i poszukam kogos komu sie te buty przydadzą chociaż są tak beznadziejne że chyba je na smietnik wystawie :o