Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka nie miki

Mój facet fotografuje nagie kobiety

Polecane posty

Mam już tego powoli dosyć. Wczoraj znowu miałam kłótnię ze swoim facetem. Otóż mój facet jest fotografem, pracuję w ten sposób już od paru lat. Ostatnio rozszerzył działalność, otworzył studio foto i robi jak on to nazywa artystyczne akty. Umawia się z laskami i one się przed nim rozbierają. Kiedyś jeszcze jakoś to wyglądało, bo robił tylko zdjęcia portretowe, ale teraz to już jest coś okropnego. Już bym nawet nic nie mówiła, ale on zamiast poświęcać mi czas, np. w weekendy, to godzinami siedzi w tym studiu. I oczywiście dla niego to ja robię problem, bo przecież on w ten sposób zarabia. Tylko nie myśli o tym że jako kobieta mam prawo być zazdrosna o te wszystkie jego nagie laski. Sama już nie wiem co mam robić...

Gość wnioskuje....
asystentka to dobry pomysl....

Gość tez kiedys mialam
faceta, ktory zajmowal sie takimi rzeczami...powiem tak: cale szczescie ze z nim nie jestem, jakos nigdy nie moglam uwierzyc w to ze to tylko praca i zero emocji hehe itd, poza tym nie przynosilo to wielkich dochodow, o wiele wiecej zarabial fotografujac np meble, wiec bylo jakby hobby- niestety nie zaakceptowalam tego

Gdyby to było takie proste. Nie mam na to czasu, bo mam swoją pracę, to jak sobie wyobrażacie że będę jego asystentką? Poza tym zupełnie mnie nie kręci fotografia.

Gość tez kiedys mialam
a w kwestii asystentki, to pewnie gosc powie ze nie powinna byc, bo wtedy kobiety sa bardziej skrepowane, nie zachowuja sie naturalnie i fotki gorsze sa heh

Gość zerwij z nim
zdradza cie napewno

skoro nie liczy sie z Twoimi uczuciami to chyba wiesz co robic... wcale nie trzeba fotografowac aktow by byc dobrym fotografem

No wiecie, na pewno nie mogę napisać że nie ma z tej działalności pieniędzy. Bo ma i to spore. Modelki mu płacą po 1000 pln za sesję. No ale co z tego, skoro z moimi uczuciami się nie liczy.

W koncu to facet - jak zobaczy naga kobiete to nie wierz ze podejdzie do tego w pełni profesjonalnie. Sama jestem modelką fotograficzną i trafialam na roznych typkow ktorzy proponowali to i owo. Mam nawet kolege ktory robi akty i zwierzal mi sie ze jest ciezko utrzymac go w spodniach chociaz jak twierdzi musial nauczyc sie podchodzenia na chlodno ale nie jest to do konca mozliwe.

Gość autorko rosśnij i pomyśl
to jest PRACA! i dopoki jest toi praca to w takich kategoriach to odbiraj. myslisz, ze jak laska idzie sobie na lonie lub na cyckach tatuaz zrobic, to gosciu od tatuazu na nia nie patrzy????? MALO TEGO! ON JA DOTYKA JESZCZE TAM! i co ma swojej lasce powiedziec? ze dzisiaj sobie pomacal cycek, jak tatuowal kotka? daj spokoj.

Gość ty zazdrośnico jedna
a co ma powiedzieć żona ginekologa:D:D:D:D:D:D:D

Gość pani ogrowa
dokładnie! to samo chciałam powiedzieć o zonie ginekologa