Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomidorSS

Atrybuty przystojnego faceta

Polecane posty

Gość PomidorSS

Ciekawi mnie jakie macie drogie Panie upodobania wzgledem facetów chodzi o cechy wygladu jak i charakteru moje Panie

Gość PomidorSS
wyglad przeklada sie na ocene charakteru (bardzo czesto) wiec moze zacznijmy od wygladu

Gość :)))))
wyglad przeklada sie na ocene charakteru (bardzo czesto) wiec moze zacznijmy od wygladu Wypchany portfel i szybki samochód

Gość Inaccessible*
A za chwilę i tak ktoś napisze, że to jednak prawda, że dla kobiety i tak wygląd jest najważniejszy :)

Gość kasik1212
czy facet ktory wazy ponad 120kg moze byc przystojny?

Gość PomidorSS
hehe facet parkuje swoje super bmw lecz po otworzeniu sie drzwi wylania nam sie postac o niecekawej posturze ciala. Nosi okulary , ma morde jak podolski zlodziej a do tego krzywe zeby i nadwage jak u slonia:D no drogie panie chcialbym to zobaczyc jak mowicie do takiego "kotku":D

I dobrze żeby obsługiwał do indywidualny doradca w pokoju dla vipów. :)

Gość kAMELIA..;
inteligencja ja lubię cięte poczucie humoru oczytanie - by były różne tematy do rozmów otwartość szczupła budowa ciała

Kamelia - czyli oczytany, dowcipny inteligent przy kości odpada?

Gość jestem przecież kobietą
(mam 20 lat) wysoki, silniejszy ode mnie, dobrze zbudowany(klata w kształcie V), ładna twarz, długie rzęsy, proste białe zęby, namiętne usta, zdrowa cera, fajna fryzura, dobry styl w ubiorze. lubiący i uprawiający kilka dyscyplin sportu, wykształcony, ambitny, zdeterminowany, odważny, wygadany, z poczuciem humoru, inteligentny, mający potencjał, lubiący się samodoskonalić i rozwijać zarówno fizycznie jak i intelektualnie, mądry, cierpliwy, wierny, uczciwy, zaradny, pracowity, czuły, troskliwy, honorowy, kulturalny, dobrze wychowany, szarmancki, uroczy, z charyzmą.. itd. :)

Gość a jjaaaa
Szanujący i kochający , uśmiechnięty , intrygujące spojrzenie , silny fizycznie i psychicznie , choć czasem pozwalający na otoczenie się opieką , przytulając go jak dziecko i vice versa :-) no i chętny na sex bo widzę po tematach że teraz to też trzeba brać pod uwagę :-D

Gość Hank
jestem przecież kobietą napisała powyżej: "wysoki, silniejszy ode mnie, dobrze zbudowany(klata w kształcie V), ładna twarz, długie rzęsy, proste białe zęby, namiętne usta, zdrowa cera, fajna fryzura, dobry styl w ubiorze. lubiący i uprawiający kilka dyscyplin sportu , wykształcony, ambitny, zdeterminowany, odważny, wygadany, z poczuciem humoru, inteligentny, mający potencjał, lubiący się samodoskonalić i rozwijać zarówno fizycznie jak i intelektualnie, mądry, cierpliwy, wierny, uczciwy, zaradny, pracowity, czuły, troskliwy, honorowy, kulturalny, dobrze wychowany, szarmancki, uroczy, z charyzmą.." Obawiam się, że twoje cycki, tyłek i jako taki charakter to za mało jak na kogos takiego.

Gość Zapomniałaś o najważniejszym
''jestem przecież kobieta'' Liczy sie duży wacek:P

"Obawiam się, że twoje cycki, tyłek i jako taki charakter to za mało jak na kogos takiego." - opisałam mojego byłego, z którym się rozstałam, ponieważ wyprowadził się na stałe do innego kraju :) nie znasz mnie, więc po co dzielisz się ze mną swoimi obawami? :)

Gość Zapomniałaś o najważniejszym
duży wacek to podstawa:) ja tak sadze a wy?

Gość Hank
No to trzeba było od razu mówić, że chodzi o jakiegoś bambusa. Wszystyko jasne.

" No to trzeba było od razu mówić, że chodzi o jakiegoś bambusa. Wszystyko jasne." nie wiem, czy to do mnie? :o mój facet jest Polakiem, ale jest jednym z właścicieli spółki produkującej pewien rodzaj stali i musiał wyjechać na stałe. :) do jednego z krajów Europy. ;)