Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś trafił w sedno

jestem głupiutką atracyjną 20 latką szukam faceta na dobre i na złe

Polecane posty

Gość Ktoś trafił w sedno

który będzie mnie utrzymywał :) musi zarabiać min. 3 tys /msc miec auto mieszkanie przystojny min 180 cm i miec najwyzej 27 lat

Gość enaaa
tez bym takiego chciala, no ale coz biednemu sie nie uda

Gość Ktoś trafił w sedno
przecież napisałam min 3 tys. minimum!! 3,2 to jeszcze lepiej :)

A może by tak dziecko samo ruszyło swoją dupę i poszło do pracy, żeby mieć na swoje przyjemności? :)

Gość Ktoś trafił w sedno
co natka sie oburza?? pewnie stara pipka sie martwi że jej mąż odejdzie do takiej jak ja;D ;D :D hhaha starośc nie radosc, oszczędzaj lepiej nażigolaka, samochod jaki - obojetne , moze byc nawet kombi chociaz coupe wiadomo...sportowe...mustang najlepszy moze byc tez cos terenowego tylko nie żadne bmw i golfy bo tego nie zdzierżę

Natka nie ma męża :D Za to dobrze płatną pracę i nie musi być zależna od facetów, a tym bardziej poniżać się przed nimi w taki sposób jak ty to robisz ;) Poza tym nie oburzam się, tylko zawsze zastanawiało mnie skąd dziewuchy biorą pomysły na takie życie :D

Gość Ktoś trafił w sedno
bo ja mam dość mojego chlopaka, zarabia liche grosze i chce ciągle ode mnie pożyczać :/ potrzebuje faceta który bedzie o mnie dbał a nie bedzie cholernym egoistą zapatrzinym w siebie

Gość smakowity owoc mandragorry
wystarczy, ze ty jestes egoistką i rzeczywiscie glupiutką :D

Gość karfab
glupia to chyba za malo powiedziane, dziewczyno ogarnij sie i wez za robote bo zachowujesz sie jak szmata

Gość karfab
glupia to malo powiedziane, tworzysz wizerunek niezlej szmaty

na dobre i zle dopiero jesienia rusza! nie artw sie teraz leca powtorki!

warczypies - nie wiem jakie ty kobiety znasz, ale powiem ci, ze niektóre takie nie są. Mało tego, nawet taki pomysł do głowy by im nie wpadł ;)

Gość Lalalunia25
natka - to jest na prawdę wrodzone, kobiety musza byc kobietami i przy okazji moga pracować a facet-samiec utrzymuje w wiekszości !!! może jestes femisnistką albo less i nie czaisz !!!! :P

Gość Ktoś trafił w sedno
oj natka natka desperatka...napisał jakiś warczypies a Ty już mu sie podlizujesz, widać na kilometr że szukasz faceta :) a co do mnie , to była provo :) chociaż wolałabym że mój facet mial wiecej kasy i nie pozyczal ode mnie

Lalalunia25 - a co ma kobiecość do zarabiania pieniędzy? :D ani less ani feministka :) Ktoś trafił w sedno - tere fere, a pierścionek zaręczynowy to kupiłam sobie sama :D Żadna desperatka, mam inne wartości i priorytety niż ty ;)

Ja spełniam twoje warunki, i zarabiam więcej niż 3 tyś. jak się wysilisz, znajdziesz do mnie namiary, to będzie nagroda:)

warczypies - to była odpowiedź dla autorki na tema, że jestem zdesperowana i szukam faceta :P czyli jak widać nie jestem ;)

warczypies - zapomniałabym! Przyznaję się, ze sporadycznie używam twojego "tak" i "nie" :P

Gość Ktoś trafił w sedno
a mi przynajmniej chlopak kupil pierscionek i inne rzeczy, oj nie chodziło mi o kasę a o odpowiedzialnosc, nie lubie byc z kims kto ma większe zadłużenie niż ja mam oszczednosci na plus

min 3 tys? z domem, samochodem i darmoznajdem? no chyba, ze w ramach tego utrzymania przewidujesz karmienie cie chlebeb i ziemniakami, bo na nic wiecej kasy nie bedzie :D