Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuiehdiuwedhyudhew

chcę oddać komuś stare ciuchy

Polecane posty

Gość nuiehdiuwedhyudhew

niezbyt zniszczone, po prostu za małe albo już niemodne, ale nie chcę oddawać ich do kontenerów, bo wiem, że te rzeczy trafiają poźniej stamtad na sprzedaz, a ja wole oddac je biednym, ktorzy mimo, ze nie sa zbyt piekne te ubrania, uciesza sie chocby i z tego. wolę to niz wyrzucic. moze to glupie pytanie, ale jak znalezc takich biednych ludzi?

Moze przejdzie sie do jakiegos schroniska dla bezdomnych? Albo wystaw ogłoszenie gdzies na portalu swojego miasta, ale wtedy wiadomo - może sie zglosic ktos, kto wcale owych ubrań nie potrzebuje. ;)

Gość nuiehdiuwedhyudhew
czytaj ze zrozumieniem, nie szukam tutaj, tutaj pytam o rade jak ich znalezc notabene biedne dzieci moga korzystac darmowo z netu w szkole, nie sa jakies nienormalne, wiec moze na kafe tez wchodza (no powiedzmy)

Gość wymarzona
a gdzie mieszkasz?,znam dobrze rodzine gdzie chetnie przyjma ciuchy,jest tam dziewczyna ktora nosi rozmiar 36. Jesli mieszkasz blisko Sosnowca to moge posredniczyc albo was umowic.

Gość nuiehdiuwedhyudhew
no moze byc sosnowiec, tylko podkreslam, ze to nie sa super ciuchy, albo niemodne, albo no uzywane juz troche. ale nie zniszczone