Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

Coś dziwnego sie ze mną dzieje. Jestemm w ciąży

Polecane posty

w 4 mcu, 15 tc. 2 dni temu miałam bardzo stresujący dzień, bolał mnie brzuch ale wieczorem przestał wczoraj też mnie pobolewał ale wieczorem teraz po prawej stronie 4 cm pod pepkiem czuje duzy ucisk, brzuch jest troche twardy. nie forsowałam się, cały dzien odpoczywam, nie wiem czy to poprostu dzidzia rosnie, czy cos.

Gość najlepiej przejedź się do
szpitala niech zrobią USG i sprawdzą. Możesz wziąć nospę.

Może to zaparcie czy coś, nospe juz brałam wczoraj. martwie sie,... co do szpitala to jest problem bo jestem nieletnia i musze z mama pogadac..... a ona jest kochana tylko bardzo wszystko bagatelizuje....

Gość najlepiej przejedź się do
nie bardzo rozumiem. co z tego ze jestes nieletnia? Do szpitala mozesz isc zawsze i nie musisz mieć mamy przy sobie. bierz legitymacje szkolną i zasuwaj. Po co ci mama?

Gość LubięPodszywaczów
Przyjmą Cię bez matki . Ale jeżeli nie chcesz iść sama , to powiedz jej , że bardzo się martwisz i chcesz to jak najszybciej sprawdzić .

wiecie co, dzwoniłam do mamy ui opisałam jej boł, tak jakby ktos mi palec w tym miejscu mocno naciskał. Niby to gazy, i mam wziac nospe i położyć się... Jak do 18 mi nie przejdzie pojade do szpitala.