Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana strata

swiat mi sie zawalil....stracilam prace

Polecane posty

Gość zalamana strata

mialam prace na zastepstwo...myslalal ze jak sie sprawdze to przedluza mi umowe..pracowalam pilnie ...a tu lipa ..przyjeli na staz corke jednej z pracownic i teraz ona po zakonczeniu stazu dostala umowe a nie ja:9 jestem zalamana wszedzie znajomosci co ja mam zrobic? mieszkam sama...jak mam sie utrzymac za co zyc? za ta nedzna kuroniowke jak mam przezyc caly msc?:9 jestem zalamana, a ofert pracy jak na lekarstwo nie ma nic,ostatnio wyslala cv na produkcje i zero odzewu jestem zalamana:(

Gość zalamana strata
akurat najblizsza droge krajowa , przy ktorej moglabym stanac i zarabiac remontuja. grozi mi bezrobocie

Gość bo baby to tak mają zawszee
a skąd jesteś kochana ? Ja bym Cię zatrudnił na produkcję tylko że na akord. Niestety ale trzeba trochę zasuwać ale wiele ludzi sobie to chwali bo wyciąga u mnie po nawet 3 tys.

Gość zalamana strata
ludzie czy wy nie macie co robic tylko sie podszywac? dzieciarnia:o jestem zalamana , zyc mi sie odechcialo z zachodniej Pl

Gość bo baby to tak mają zawszee
akordowa produkcja gwożdzi do trumien. poradzisz sobie?byłabyś jedyną kobietą same baby u mnie pracują. a ładna jesteś?

Gość zalamana strata
:O

Gość zalamana strata
niezbyt ale podnieciłabym Cię