Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

efta25

luteina-uplawy

Polecane posty

Witam, jestem w 20 tyg ciąży i mam takie pytanko. Czy któraś z was miała może takie "wodniste" upławy po luteince? Troszkę się martwię, a moja gin jest teraz na urlopie i idę do niej dopiero za 2 tygodnie. Z góry dzięki za pomoc:)

Gość a może to wody
plodowe Ci się sączą, a nie upławy? Nie chce cie straszyć, ale skoro bierzesz luteinę, to jestes pewnie w zagrożonej ciązy? Jeżeli masz jakieś wątpliwości, jedź do szpitala, lepiej dmuchać na zimne, powodzenia:)

Ciążę miałam zagrożoną na samym początku, a luteinke biorę, bo miałam twardy brzuch. Te upławy zaczęły się właśnie w momencie brania luteiny( biorę ją 2x2). Najgorzej jest chyba po nocy. Może któraś też tak miała?

Gość a może to wody
A to ty może dopochwowo tą luteinę bierzesz?????

...jezeli bierzesz dopochwowa to te opławy są normalne A nie zadne wody płodowe. Ja sama brałam ja doniedawna i po nocy wypływało mi zaprzeproszeniem mleko

No sorki, że tego nie napisałam wcześniej:) tak biorę luteinkę dopochwowo. Swoja_baba trochę mnie uspokoiłaś, bo normalnie muszę parę razy w ciągu dnia do kibelka latać i wkładki wymieniać.

Gość a może to wody
No własnie, nie pomyślałam, ze mogłaś to pominąć bo to logiczne- wydala się w ten sposób reszta tabletki, która się nie wchłonęła;) Czyli wszystko ok!