Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak tak można .....

jak mozecie tolerować trójkąty?

Polecane posty

Jak to jest, że niektóre osoby a nawet całkiem ich sporo zabawiają się w trójkątach?! Po facetach się tego spodziewac nie trudno ale laski? Nie czujecie się zle z tym, że wasz facet bzyka inna i to na waszych oczach? Jestem przekonana, że taki facet bardziej podnieca się tą drugą, bo to zawsze jakieś świeże mięsko, a wy jesteście tylko dodatkiem, żeby to było jakby to powiedzieć... legalnie... a nie za plecami. Ja bym nie zniosła tego, wiem jacy są faceci, że im w głowie inne dopy zawsze są, będą, były ;/

tak boli mnie to.

Jeszcze zrozumiałabym sytuacje, że to jakiś niezobowiązujący układ ale pozwolic swojemu facetowi, ktorego sie kocha dymac inna?

Gość Emilka z na wspólnej
Boli Cię to , bo nie uprawiasz seksu nawet z jednym facetem , więc o dwóch nawet nie masz co marzyć 🖐️

widocznie się bardzo lubia rozwijac w kierunku geometrii, linie równoległe im nie wystarczają, więc budują trójkąty, a tylko patrzeć czworokąty i inne figury;):P

ale pozniej sie facetom w głowach przewraca i juz normalny seks ze stała partnerka traci na wartosci, tak mysle.

jak bym chciała, to bym mogła miec 2 a nawet i 5 :) uwierz jestem w zwiazku od dwóch lat wiec nic mi nie brakuje, nie bój sie...

truskawa masz 17 lat? Wiecie co, ja wam gratulje takiego podejscia w sumie, po prostu nie rozumiem, ja sie wkurzam jak moj facet zerka na inne a takie cos jest dla mnie nie do pomyslenia :) wiem, że swiata nie zmienie... tak, za duzo ,myśle, moze powinnam sie bardziej zdystansowac do tego.

Gość lolitta33
A mnie właśnie podnieca jak mój mąż bzyka przy mnie laskę i bawimy się w trójeczkę :) tak raz lub dwa razy w roku pozwalamy sobie , jesteśmy 10 lat razem. :P

ale jakas tam Emilia sie martwila, ze nie mam nikogo i musze sobie sama dogadzac, moze swoja miara mierzy...

lolita, to pewnie twoj facet zadowolony, bo oni lubią takie otwarte kobiety, ja tak nie potrafie, nie chce sie dzielic facetem a z drugiej strony itak wiem, że on by chcial takie cos zrobic, gdybym tylko powiedziala, nigdy o tym nie rozmawialismy ale tak mysle...

ciekawe czy by byl taki mądry jakby potem mnie bzykal jakis fagas a on by patrzyl... czy tak tez robicie? czy faceci juz na to nie chetnie ida?

Gość maryOla
Ja zrobilam tak. Znalazlam mezowi kochankę, kochalismy sie we trojke. Pozniej sama znalazlam sobie kochanka i nie mam wyrzutow sumienia:P A on o nim nie wie

maryola, to jak to? on moze a ty nie, musisz sie ukrywac? ten facet to egoista, chce tylko zaspokoic swoje fantazje a twoje ma juz gdzies, pewnie by sie nie zgodzil co? ja bym sie czuła zeszmacona po takim czyms, sorry takie moje zdanie

Gość fitneskaekseskakaka
są coraz częstrze "trójąty",że mąż zdradza żonę to i mogą byc takie,że żona na to patrzy :P

no tak, mysle że kobiety w ten sposób próbują uniknac zdrady, takiej zatajonej ale mysle, że jak facet taki rozbestwiony ;) to itak na boku grzmoci.

a wypowie sie ktos, kto tez nie toleruje tego?