Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta z problemem..

kobiece sprawy

Polecane posty

Gość ta z problemem..

a wiec.. biore tabetki w ostatnim miesciac (lipiec ) zdarzało mi się często zapomnieć o tabletce.. naprawde czesto.. :) mimo to nie zabezpieczalismy się oczywiscie na nastepny dzioen zawesze bralam ta zapomniana tabletke :) troche pryzxytlam.. niedanwo wymiotowalam w srodku nocy, niedopinajac się w moje biodrowki pobieglam do sklepu po test ciazowy wykonalam go popoludniu.. wyszedl negatywny.. dalam sobie spokoj. test rbilam jakos na poczatku sierpnia.. okres mialam bo to wiadomo nie okres tylko krwawienie z odstawienia. W dodatku teraz mój skuz nie jest przezroczysty czy bialy tylko brązowy... co jest :/

Gość ta z problemem..
procz tego.. z mojego odbytu wydobywaja sie takie dlugie biale nitki cos jakby makaron tylko ze chyba sie poruszaja. O co tu moze chodzic:/

Gość ta z problemem..
och jakis ty wredny podszywie :) och och i jeszcze raz och

Gość ta z problemem..
dziękuję:) podszyw:D

Gość ta z problemem..
prosze bardzo:D Autorka🌼

idź do gina, może nie dopasował tabl. mnie kazał np. brać po 2 tbl jak miałam plamienia, ale później mi zmienił na inne

Gość ta z problemem..
ewa ide za tydzien ogolnie nakontrole :) ja biore tabletki poltorej roku wiec zle dopasowanie by wyszlo wczesniej..

Gość ta z problemem..
a moze jdnak jestem w ciazy ?:) Komus wyszedl pierwszy test negatywnya jak bylyscie w ciazy?

Gość ta z problemem..
no wlasnie tak tez myslalam ale to bylo ponad miesiac temy przy wczesniejszym opakowaniu teraz koncze juz kolejne... no nic spytam się gina za tydzien..