Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biszkopt z truskawka27

Wredne tesciowe cudowne mamusie?!

Polecane posty

Dziecko nie jest przedmiotem tak jak ty o nim piszesz. I owszem mamy pieniadze na wychowanie dziecka, ale nie mamy na tyle aby teraz urządzic slub na jaki zbieramy czyli taki o ktorym nawet pomarzyc sobie nie mozesz. Koniec tematu

Gość idiotkaaaa
to po huj ona pierwsza zaczęła, najlepiej to na kogoś nawalać, złapała chłopa na dupę i jeszcze ma najwięcej do powiedzenia.

Ale o tych ptaszkach, to ja poważnie :) Poza tym, jest straszna, nawet dokumenty potrafi poprzekładać z szuflady do szuflady, bo wg. niej tamta była zła

no widzisz, moja natomiast, GDY JA UGOTUJE zupe, na ktorą miałam smaka od tygodnia to ona wraca z pracy i wrzuca tam mnostwo pietruszki i koperku, których najbardziej na świecie nienawidze. i po co to?:)

Ehh.. Moja zyskała sobie moją nienawiść po jednym Mieliśmy razem zamieszkać (on ma 30 lat!). Wówczas ona zwolniła się z pracy, żeby ją utrzymywał. Tym oto sposobem widuję się z nim po 22-giej, bo musi robić nadgodziny i ją utrzymuje. Poza tym zadłużyła dom tak, że zamierzamy iść do prawnika zapytać, jak uniknąć długów po jej śmierci. Do dupy jest.

Gość mama29-2010
piperzowa raz ogladalam o takiej babie jak Twoja tesciowa program cos tam... sedzia Wesolowska czy ten drugi.. i nie zazdroszcze Ci :D kochana jesli ona kipnie to po prostu nie przejmiecie po niej spadku (trzeba sprawe w sadzie zalozyc o odrzucenie spadku) czyli rowniez dlugow i powinno byc oki :) ja mam powalona matke, ktorej nalogiem bylo branie kredytow az sie po uszy zadluzyla i mam to w du*** po prostu jak kipnie to od razu odrzucam po niej spadek (bo poza dlugami nic wiecej nie ma....) A co Wy tak na ta Angelss naskakujecie? To jej zycie i jej narzeczonego a tesciowa to zwykle wrzod na dupie, ktory sie wtraca w nieswoje sprawy i mysli, ze jest pepkiem swiata (jak juz pisalam moja byla nawet oki-matke mam gorsza.. a nowej tesciowej prawie nie znam bo mnie nie akceptowala- no odkad jestem w ciazy to jest mila i tylko tyle...)

@ mama29-2010 dziękuję za poradę, na tę chwilę wiem, że nie mamy zrzec się spadku, a odrzucić u notariusza i że to są dwie różne sprawy, ale idę do prawnika po głębszą wiedzę ;)

pieprzowa no to jestem pełna podziwu, ze to wytrzymujesz. Zgodzilabym sie utrzymywac tesciową tylko pod warunkiem, ze bylaby dla mnie miła i nie wtrącałaby się w nic. I tak musisz sie zrzec spadku w razie śmierci bo razem ze spadkiem przejmiesz długi chyba, ze kredyty ma ubezpieczone

Nie, nie. Nie mieszkam z nim, ani z nią :) Powiedziałam im obojgu, że dla mnie związek to para, a nie trójkąt. Zamieszkamy razem, kiedy ona stanie na nogi. A wiem, że jego już denerwuje ta sytuacja i umykający czas jest na moją korzyść - zachowanie matki frustruje go i przynajmniej nie będzie miał wyrzutów sumienia, jak się już spakuje.

Gość mama29-2010
pieprzowa ale odrzucic spadek to mozna dopiero po smierci spadkodawcy ale nie slyszalam by tak mozna bylo gdy jeszcze zyje... ewentualnie doprowadzcie ja do tego by wydziedziczyla Twego ukochanego :D - bedzie taniej choc niekoniecznie skutecznie :) Ja juz sie orientowalam co nie co i wiem, ze po smierci spadkodawcy wszyscy spadkobiercy musza wspolnie pojsc do sadu (a moze notariusz wystarczy?) w celu przyjecia/odrzucenia spadku. Ponoc po odrzuceniu spadku banki moga Ci nask...ć :) a te ubezpieczenie kredytow to poniekad pic na wode... niby sie placi ubezpieczenie np od utraty pracy nie ze swojej winy ale mojego brata bardzo nekali kiedy stracil prace i nie bylo tak slodko....

Gość mam tylko nadzieję, że
wy tez macie/będziecie miały synów i dostaniecie od losu takie same synowe, jakimi wy jesteście. synowe - same anielice, teściowe wyłącznie z piekła rodem. Jaaasne

Gość Gdyby moja
Mama żyła siedziała by mi z dzieckiem kiedy jestem w pracy,a raczej byłam. Od 3miesięcy jestem niestety bez ,bo teściowa nie nadaje się na opiekunkę:( dziecko 2razy oblane kawą,zdarty nos czoło i potrącone przez samochód. A teść ręce zaciera bo jej zakazał przychodzić . Chcieli ukryć przede mną wszystko ale niestety nie udało się.obgadują przed rodzina takie teście moi są:) Wytrzymam bez pracy potem pośle dziecko do żłobka.

Gość Gdyby moja
Mama żyła siedziała by mi z dzieckiem kiedy jestem w pracy,a raczej byłam. Od 3miesięcy jestem niestety bez ,bo teściowa nie nadaje się na opiekunkę:( dziecko 2razy oblane kawą,zdarty nos czoło i potrącone przez samochód. A teść ręce zaciera bo jej zakazał przychodzić . Chcieli ukryć przede mną wszystko ale niestety nie udało się.obgadują przed rodzina takie teście moi są:) Wytrzymam bez pracy potem pośle dziecko do żłobka.