Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..tam

powiedziec mu czy nie ?

Polecane posty

Gość ona..tam

Mam 19 lat. Jeszcze nigdy nie uprawiałam sexu, nie robiłam loda. Przez to rozstałam się z moim byłym. Ja nie byłam gotowa itp. Teraz poznałam chłopaka.. między nami bylo pare zbliżeń, ale z dystansem. On był w związku ok 2 lat i sam mi powiedział, ze on uwaza, ze jesli się kogoś kocha i jest się z kims długo to t samo wychodzi potem, że ludzie uprawiają sex.. musze przyznać , że sporo o tym rozmawiamy... ostatnio mieliśmy sprzeczke...ale teraz tak jakby się powoli naprawia, nie wiem czy będzie znów tak jak wcześniej, ale jak znów będziemy blisko to w jaki sposób mu powiedziec, ze jestem dziewica ? ha :D bo niby to nie jest nic, ale dla mnie to jest ważne... i co jak będziemy siedziec sobie oglądac film i wkoncu ja wypale z tekstem .. słuchaj jestem dziewica i nigdy nie robiła loda ? ;] ha a jak wasi faceci zareagowali na taką wiadomość? mój były wyszedł z pokoju i po 5 minutach wrócił i powiedział, ze własnie za to mnie kocha.. a potem chciał mnie tylko dlatego puknąc.. załosne..

Gość ona..tam
dziękuje za takie komantarze , darujcie sobie ;)

Gość ha ha ale jaja
jezeli ci zalezy to badz szczera. ja ze swoim jestem i dzieki temu tworzymy udany zwiazek

oczywiście że powinnaś mu powiedzieć że jesteś dziewicą i nie masz doświadczenia .....dla każdej dziewczyny ten pierwszy raz jest ważny a facet jak nie będzie wiedział może nie być zbyt delikatny wykorzystaj okazję jak będą jakieś pieszczoty pocałunki intymna sytuacja bo przecież nie wypalisz mu takiej wiadomości na zakupach :D

Gość zbliżenia z dystansem
świetne zdanko :D

Gość ona..tam
No własnie raz chciałam mu powiedzieć, jak jechaliśmy na imprezę... ale wtedy nam jakies dziecko na ulice wyskoczyło... a się zbierałam z tym bardzo długo... boję sie jego reakcji.. poczekam , az się poprawi troche u nas.. zbliżenia z dystansem :D takie przyzwoite ;p ha

Gość wwrrr
Sporo rozmawiacie o seksie ale o dziewictwie chcesz mu powiedziec podczas ogladania filmu. Inteligentnie.

Gość ona..tam
nie mogę sie z tym zebrac.. mogłam mu juz wczesniej powiedzieć.. ale, gdy on mi powiedział, ze jesli się kogoś kocha to to samo wychodzi .. ale ja tak nie mam ... a jesli będzie mu też chodziło potem tylko, zeby zaliczyć dziewicę too niech spada..

Gość monika942
ona..tam Ile on ma lat?