Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdrdervd

po co onn przepisuje dom ktory buduje na ciotkę?

Polecane posty

Gość fdrdervd

nie obchodzi mnie jego kasa ale takie zachowanie mnei dziwi.nie przepisał na siebie ani na matke tylko buduje dom i przepisuje na ciotkę!!Jak zapytałam to powiedzial ze to dlatego ze ojciec chce od niego alimantow,ale to mogl na matke przepisac pozatym jakos mnie to nie przekonało.Twierdzi ze nic na niego nie jest wszystko na ciogtke iw sumie prawnie nic nie ma.A to on buduje ten dom i to jest jego dom ciotkas mieszka w innym miescie.po co to robi?przypadkowo dowiedzialam sie tez ze wjednym banku w ktorym kiedys mial rachunek ma coprawda tylko 2tys ale jednak zadlzenie przeterminowane od 2 lat i byl kontakt wtej sprawie z zespolem windykacji terenowej.On tego nie splacił a np teraz pojechał ze mna na lanzorate..gdybym wiedziala o tym zadluzeniu to bym nie pojechała placiłam co prawda za siebie ale jemu kazalabym splacic dług skoro ma kase.nie chce mu mowic ze wiem o tym dlugu bo sie zdenerwuje.On tam juz nie ma rachunku ciekawe jak z innymi bankami skoro 2 tys nie splacił to pewnie ma wiecej długów

Gość lessio
może właśnie z uwagi na długi, żeby nie mieli z czego ściągnąć? albo prowadzi lewe interesy

Gość kei_bak
te alimenty i 2 tys to czubek góry lodowej. jeśli boi się o dom znaczy nieźle narozrabiał.

Gość że jak? że co?
I dobrze, teraz żyje ten kto kombinuje, najlepiej się tym nie interesuj, skoro tak robi, widocznie tak trzeba.

Gość dupaMatrioszki
bo ci nie ufa głupia krowo !