Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoneczka od roku:)

chce się przebrać za dziwkę/prostytutke

Polecane posty

za miesiąc mamy z męzem pierwszą rocznicę ślubu, chcialabym mu z tej okazji zafundowac cos ekscytującego wiec pomyslalam ze przebiore sie za dziwke /prostutuke co wy na to?

Gość berbeluch
daj znac jak ci poszlo, to i ja sie skusze - oczywiscie jak bedzie niezadrogo :)

po prostu chce mojemu mezowi zrobic jakas niespodzianke erotyczna z okazji naszej rcznicy czy to od razu o mnie zle swiadczy? na co dzien jestesmy normalnymi ludzmi, bardzo się kochamy ale chcę dla niego takiej nowości, by mnie zobaczył w innej roli, przecież to mój mąż a ja nie będę tego powtarzała notorycznie

Też bym chciał taką żonkę z odrobiną wyobraźni :-/ Mąż pewnie się ucieszy, tylko mu pozazdrościć :-)

kiedyś prosił mnie abym zrobiła mu striptiz, tego się nie podejmę ale w udawanie dziwki mogę się pobawić, żeby nie poczuł takiej monotonii w tych sprawach.

przejdźmy zatem do sedna sprawy :) czy panowie mogą mi podpowiedzieć jak zachowywać się wówczas w takim przebraniu?

Striptiz, to już wyższa szkoła jazdy, bo trzeba się trochę umieć wyginać ;-) Fajna z Ciebie żonka, facet na pewno nie będzie się z Tobą nudził :-)

dlatego striptiz odpada :) ale chcę sie przebrać i mieć wygląd takiej typowej dziwki, zrobię to niespodziewanie podczas gdy on jak zwykle będzie oglądał mecz albo jakiś film na kompie:) wejdę... i co??? tutaj przydałby się jakiś scenariusz, panowie na pewno możecie mi podsunąć jakiś scenariusz :) opinie kafeterianek, które miewały podobne pomysły również sa mile widziane :)

nie nie, ten striptiz odpada bo nie będę się pewnie czuła, a dziwka to dziwka że tak powiem :D

Gość mysle ze nie musisz sie
wcale przebierac poza tym to nie bedzie dla niego nic ekscytujacego jak oglada to na codzien

Gdybym korzystał z usług przydrożnych "piękności", to mógłbym służyć pomocą, ale w zaistniałej sytuacji nie mam zielonego pojęcia. Chyba nauki musisz czerpać z multimediów ... oczywiście możesz sobie mniej więcej wyobrazić, jak to się odbywa, a czego nie uczynisz, on i tak będzie w siódmym niebie ;-)

no nie ma takich wrażeń na co dzień, kiedy to do pokoju wchodzi dziwka i podobnie się zachowuje ;p na co dzień to my jesteśmy przykładnym małżeństwem, które owszem lubi seks, ale nie zawsze mamy czas na eksperymenty

hmmm muszę mu dać jakoś do zrozumienia że to nie pojawiła się jego żonka ta od gotowania i sprzątania tylko dziwka do jego dyspozycji na cała noc, która zrobi z nim co zechce :) a więc musze zadbać o odpowiednie gesty, sposób poruszania się no i odpowiedni monolog ... dobrze kombinuję? ;p

ktos cos napisze?

Dobrze kombinujesz :-) Czyli tak : przebierz się za dziwkę i załóż perukę, wypsikaj się innymi niż dotychczas perfumami, pomaluj tak, by nie mógł Cię rozpoznać. Załóż wysokie szpile, aby zyskać kilka cm. Zaczep go na ulicy i nie pozwól mu się od siebie oderwać, idź z nim do domu i mów mu, że wpadł Ci w oko i chciałabyś się z nim kochać tu i teraz. Nie możesz mu dać chwili do myślenia i zastanawiania się nad sytuacją, w której się znalazł, bo jeśli naprawdę ulegnie, to okaże się, że masz łatwego męża ... a nie o to tu chodzi ;-) Gdy będziecie razem wracać do domu, spróbuj go wciągnąć do jakiejś bramy lub zaciągnąć do parku i tam to zróbcie. To musi wyglądać naturalnie aż do samego końca :D No to by była niespodzianka :D

wiesz co ten pomysł jest dobry ale nie co za odważny :D może tego spróbuję jak będziemy mieli 10 rocznice:D myslalam zeby znienacka zadzwonic i powiedziec ze ktos czeka na niego za drzwiami i niech otworzy i wtedy mnie ujrzy :D

Gość czarna fanka..
pomysł z peruka jest zajebisty. faceci uwielbiaja odmiany. faceci maja jednak te sklonnosci i chętki do innych kobiet, ale jak ich zona kombinuje, bawi sie, przebiera, zmienia image.. to wtedy nie w glowie im inne. udowodnione naukowo. wiec nie ograniczaj sie tylko do specjalnych okazji. zdecydowanie czesciej w sobie cos zmieniaj. a jesli chodzi o wieczor to ta peruka, inne prefumy, inny makijaz. wszystko inne. bielizna wyzywajaca z podwiazkami i ponczochami. szpile.. co jeszcze hmm. moze wstążka do zawiązania oczu? kajdanki??? jakies zabawki erotyczne. np dildo czy wibrator? uzywaj ostrych słów. powiedz mu, zeby zrobil z toba dzisiaj co tylko zechce... musisz sie pozbyc wszelkich zahamowac. moge ci napisac dokladnie co moglabys zrobic, ale pewnie sie oburzysz jak większosc :P

Gość do zoneczki od roku
jestes jeszcze? mam pewien pomysl:D i troche wskazowek

noe oburze sie, jestem otwarta na wszelkie propozycje bo ma byc zadowolony i koniec :D

piszcie jestem caly czas :)

Gość do zoneczki od roku
zoneczko jak chcesz to podsune Ci troche pomyslow, ale nie tu tylko na jakims czacie albo gg, reflektujesz?

ok wejsc na czat wp.pl samotni jestem pod nikiem ullllkkaaaa :)

Gość czarna fanka..
a dlaczego nie tutaj tylko na gg? jestesmy anonimowi, a mi sie wydaje, ze chcesz autorke poderwac albo sobie z nia popisac i sobie zwalic. a ty jesli chcesz byc rasowa dziwka hehe, to my sie czasami tak bawimy i wtedy jak np robie mu loda. chwytam jego rece i klade sobie na glowe, chodzi o to, by on trzymal cie za glowe i ruchal w buzke. zeby przejal kontrole. albo ty kladziesz się na lozku na plecach, a on nie rucha cie w pipke tylko wlasnie w usta. jak ci sie pomysł podoba? :)

a wlasciwie to nie mozesz tutaj napisac? bedzie szybciej ;p

z tym lodem juz wyprubowane bo on zawsze chwyta mnie za glowe :) ale ta pozycja to niezly pomysl :)

Gość do zoneczki od roku
czarna fanka -> tak tak, poderwac i zwalic sobie<lol> Wspolczuje Ci towarzystwa w jakim sie obracasz Zoneczko to jak z tym czatem? nie chce tu bo nie lubie czekac na odpowiedzi, albo dialog albo nie:)

Gość czarna fanka..
ale tu nie chodzi o to zeby po prostu trzymal, tylko zeby on twoja glowa ruszal tak jak jemu sie chce. kup jakis odjazdowy nawilżacz, nie taki zwykly tylko taki zwiększający doznamia. miętowy czy cos.. przychodzi mi do glowy jeszcze analny. probowaliscie?

jestem na czacie, chociaz wolalabym pisac tutaj, no ale ok jak bedzie cos nie tak to cie zignoruje;p ale nie myslisz ze twoje rady moga przydac sie nie tylko mnie ale tez innym czytajacym?;p