Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w..

temat o..

Polecane posty

Gość dziewicaaaaaaaaaaaaaaaaaa
twoj watek to by byl jakbys go zalozyla i wczoraj tu byla :P

no no chcialabys

jak chcesz sie dolaczyc to poprostu powiedz,poza tym i tak sie zorientuje po sposobie pisania kto jest kim

Hahaha ale jazda !!!! Dwie przygłupie cipy kłócą się, która dała wirtualnie swojej dupy, zbokowi, który pisze te durnowate wypociny a drugą ręką wali konia :-)

Gość dziewicaaaaaaaaaaa
ja nic nie pisalam o literkach wiec sama sie gubisz w zeznaniach,nie mam czasu na takie rzeczy musze leciec do nastepnego minetou zaraz bedzie tu pelno podszywow O MATKO NASTEPNA!!!!eh pa :*

leżysz na wielkim łóżku, na miekkiej, puszystej kaszmirowej pościeli. leżysz na pleckach, nogi masz wyprostowane, lekko rozchylone. Dłońmi zmysłowo, choć niby od niechcenia, błądzisz po swym ciele. Jesteś już trochę podniecona, dość żeby odłożyć na później wszelkie sprawy, ale jeszcze za mało aby zacząć zabawę... J siedzę w samych jinsach na fotelu przed łóżkiem, obserwuje twoje piękne ciało, na widok czerwonych koronkowych majteczek czuje, że tracę głowę. DOtykasz sie coraz intensywniej, widzę jak Twoje dłonie zaciskają się na piersiach, jak jedna z nich uwodzicielsko wędruje na dół po majteczki. Tego kuszenia już nie wytrzymuję, wstaję, wchodzę do Ciebie na łożko, przytulam Cię mocno, zsuwam recę w dół pleców, chwytam za tyłeczek, jest taki cudowny w dotyku, idealnnie się mieciw moich dłoniach jakby tylko do tego był stworzony. Całuję Cie po szyi, po uszkach, policzkach. W końcu nasze usta spotykają się w gorącym, namiętnym pocałunku. Nie przerywając go kładę cie na plecach i schodzę ustami niżej... w kierunku ślicznych piersi, kóych twarde surki widaćjużspod czarnej, ciasnej satynowej koszulki. przytulam sie do nich twarzą, czuje ich ciepło, jek delikatnie się unosząz każdym Twym oddechem. Dłońmi przytrzymuje Twoje boczki, zsuwam je niżej do krawędzi koszulki i pod nią. Czujesz moje ręce pod koszulką, na brzuszku, a po chwili na piersiach. Chwytam je w dłonie, są jak dwie bułeczki, idealnie okrągłe... palcami chwytam sutki, delikatnieje szarpie na boki, do góry. Pieszczę Cię w ten sposób dobrą chwilę a głowę zdązyłem w tym czasie opuscić w okolice brzuszka, całuję go namiętnie, gdy schodzę jeszcze niżej i składam delikatny pocałunek na podbrzuszu, czuję że zaczynasz drżeć z podniecenia. Wyciągam ręce z pod Twojej koszulki i zdejmuję ją jednym wprawnym ruchem przez głowę. Teraz moim oczom ukazały sie Twoje piersi w całej okazałości, dopadam do nich i zaczynam je ssać, liza, szarpać. Chwytasz mnie za głowe, twoje palce przeczesują moje włosy, przyciskasz mnie jeszcze mocniej. Wyrywam sie i zaczynam całować Cie po nóżkach, które od razu szeroko rozchylasz ukazując mi swoje koronkowe majteczki w całej okazałości, widze jak prześwituje spod nich Twoja muszelka... caluje cie po udach, coraz wyżej, az w końcu trafiam na Twój skarb. zaczynam go całować i lizać przez majteczki, zapach koronek pomieszany z zapachem Twojej małej doprowadza mnie do szału.... Wkładam palec pod koronki i odchylam majteczki na jedna stronę, Twoja cipka prezentuje się po prostu wyśmienicie... Zauważam żę już błyszczy od Twoich soczków. Całuję ją, obejmuje ją całą ustami, językiem rozchylając jej płatki. Całuje ja tak przez dłuższa chwile, języczek wchodzi coraz śmielej i głębiej. W końcu odrywam usta, dwoma palcami lewej reki otwieram ją i zaczynam lizać samym koniuszkiem języka, długimi pociągnięciami od miejsca gdzie kończy się dziurka az po łechtaczkę... Po twoich jękach i westchnieniach słyszę, że jest Ci dobrze. c.d.n

witaj mikola :) dla Ciebie bede mieć coś specjalnego :* heh i po co te kłótnie :P to tylko forum...

wiem ..ale na piszesz wieczorem:) tak po 18:) i musze CI pomóc w opowidaniu ,tak wiec nie spiesz sie:)

Gość dziewicaaaaaaaaaaa
minetou, napisz proszę skąd zżynasz te głodne kawałki ? Ile razy w ciągu czytania tego gówna sam walisz konia ? Czy już masz bardzo włochate łapy ? I na koniec wyjaśnij, co to znaczy, że :"siedzę w samych jinsach" ???!!!! To jakiś nowy rodzaj wibratora, który sobie wsadzasz w dupsko ? Czy korek analny dla małolatów ?

vera, nie ma sprawy, wartościowe osoby powinny się wpierać na tym forum, inaczej zaleje nas pomarańczowa fala powodziowa :P

o kurde i właśnie zauważyłem, że masz w stopce cytat z mojego ulubionego filmu sensacyjnego !!!!! duuuuuuży plusik :D heh chyba sobie dzisiaj włączę

Heat! :classic_cool: Plus, nie plus. Dobre kino jest godne pochwały. Mann i Scorsese to absolutni bogowie. Juz sama nie wiem, którego kocham bardziej. Gorączke oglądałam w niedzielę, dwa razy. Mistrzostwo świata. Chociaz powinnam zacząć ogladać filmy dla kobiet, jakies srutututu romanse bo czuje sie jak facet w spódnicy :(

najlepsza scena napadu na bank w całej historii kinematgrafii :) heh mógłbym jeszcze cos napisać , ale to chyba nie to forum :P

Zdecydowanie najlepszą sceną (imho) jest sekwencja z "True romance" Tonny'ego Scotta w której uczestniczy Denis Hopper i Christopher Walken. Scenariusz jest Tarantino, a ten rzeczony po prostu rozpierdolił na maleńkie elementy, nie tylko mnie. Wypierdalam z forume na jakis czas bo mnie ci dewianci grubo zniszczyli i sfatygowali moja nieskazoną zlem duszyczke (żart) Ahoj

Prawdziwy romans, z Christianem Slaterem, całkiem niedawno widziałem, jako ostatni nie obejrzany jeszcze przeze mnie film, w którym palce maczał tarantino :) a chodzi ci o to jak Hopper wyjaśnia skąd sie wzięli sycylijczycy ?? hhe genialne :)

Gość dobra aa
kto jest?

Gość dobra aa
a zgadnij ..kto miał byc:D:)

Gość dobra aa
mysl ..bo juz miałam sie fochac:D[chociaz jeszcze sie tu nie fochałam:D

:) całus w policzek na powitanie :) bardzo ładne, czarne ubranko :) jak samopoczucie ?