Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaanula

Czy to możliwe????

Polecane posty

Gość Aaaaanula

Dzień po planowanej miesiączce zrobiłam test, okazał się pozytywny, drugi test także... Za ponad tydzień czyli około końca 5 tygodnia ciąży (jeśli w niej jestem) byłam u lekarza, który stwierdził, że nie widać zarodka, powiedział abym przyszła za około tydzień. Czy to możliwe, że jestem w ciąży a byłam na usg za wcześnie i dlatego nic nie było widać?

tak możliwe, testy pokazują ciąże na podstawie stężenia hormonów, a zarodek może byc widoczny i w 7 tc dopiero

Gość coraz bliżej
Jak najbardziej możliwe - ja tak miałam!!! To wszystko zależy od lekarza, usg. Poszłam w 6 tc i nic, tydzień potem ciąża została stwierdzona.

Gość coraz bliżej
Gratuluję:)

Gość Aaaaanula
Dziękuję... Aczkolwiek nie wiem czy się cieszę, bo to ciąża nieplanowana. Mam już 9-miesięczną córeczkę, boję się że sobie nie poradzę. Mąż dużo pracuje, a jeśli jest w domu to zajmuje się małą "jak musi". Pierwsza ciąża była zagrożona, cały czas miałam problemy zdrowotne, urodziłam miesiąc przed terminem. Nie wyobrażam sobie przechodzić przez to po raz drugi... Wiem, że niejedna kobieta chciałaby być na moim miejscu, ale ja nie czuję entuzjazmu z powodu mojej ciąży :(

Gość wisieeeenka
Test zrobiłam w pierwszy dzien planowanej miesiączki - pozytywny, za tydzień - tez poztywny. Ale naczytałam się, aby nie lecieć od razu do lekarza więc poczekałam dwa tygodnie. Jutro sie wybieram (to 7 tydzien). Mam nadzieje, że będzie już widać. Długo na to czekałam, ale z kazdym dniem mam coraz bardziej mieszane uczucia. Ciesze sie i boje na zmianę.

Gość *renika*
lepiej niz 4 testy negatywne jeden pozytywny :)

Gość coraz bliżej
dziecko to wielkie szczęście...ja też jestem pełna obaw...