Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licalistkaxxx12345

Co ciągnie 35latkow do dwudziestolatek???

Polecane posty

Gość licalistkaxxx12345

Mam koleżanki, które mają dojrzałych chłopaków którzy mają prawie 40 lat a one mają dwadzieścia i dwadzieściakilka, jedna ma dziewiętnaście i spotykają się z nimi n arandki,chodzą do restauracji, dostają czasami prezenty, ja też podobam si jednemu 35latkowi a sama mam 20lat, co o tym myslec czy spotkać się znim??? on mi się jakoś mocno nie podoba ale mnie ciekawi randka z kims o tyle starszym

Gość femme farfalle
młode, jędrne ciało, nieskomplikowany świat ciuchów, błyszczyków i centum handlowych

Gość licalistkaxxx12345
nikt nie wie na prawde????

Gość licalistkaxxx12345
Marszałek Sejmu Grzegorz Schetyna uważa, że jeśli zapadnie decyzja o postawieniu pomnika upamiętniającego 96 ofiar katastrofy smoleńskiej powinien on stanąć na Powązkach, a nie przed Pałacem Prezydenckim. - Powinniśmy mieć inicjatywę i pomysł na to, jak uczcić pamięć 96 ofiar (katastrofy smoleńskiej). Zdecydować czy powinien być pomnik, w którym miejscu, a jeśli pomnik to - w moim przekonaniu - powinien stanąć na Powązkach - powiedział Schetyna dziennikarzom w Sejmie. Jak podkreślił, Pałac Prezydencki powinien być miejscem urzędowania prezydenta. Schetyna uważa, że krzyż, który obecnie stoi na Krakowskim Przedmieściu powinien - zgodnie z porozumieniem podpisanym pod koniec lipca przez Warszawską Kurię, Kancelarię Prezydenta, organizacje harcerskie i duszpasterstwo akademickie kościoła św. Anny - znaleźć się właśnie w kościele św. Anny.

Gość timeistickingaway
masz 20 lat i nadal jestes licealistka?

Gość czarna fanka..
kazdemu facetowi sie bedzie podobac mloda i jedrna dupa. nie tylko 35 latkom :/

Gość licalistkaxxx12345
to przed chwilą o krzyżu to jakis mega ggłupi podszyw !!!!!!!!!!!1 mam niecałe 19 tak na prawdę :P ale mam starsze koleżanki,które poznały mnie z takim jednym dojrzałym mężczyzną ale to chyba bez różnicy :)

No to ja mam farta,moj maz ma 35 lat a ja sama wygladam na 25 (niestety) chyba ze poleci na 18 hehe A tak całkiem serio, jestesmy z męzem tego samego rocznika czyli po 35 latek a ja niestety wygladam na góra 25. Z jedej strony dobrze a z drugiej nie bardzo ale to sie wytnie

Gość licalistkaxxx12345
Wycofanie się z transakcji kupna silnika do samochodu stało się pretekstem do napadu na młodą kobietę z Katowic. Bandyci pobili 22-latkę, ukradli jej auto, wyłudzili za nie okup, ale pojazdu nie zwrócili. Teraz czterej zatrzymani w tej sprawie mężczyźni odpowiedzą za napad rabunkowy, kradzież auta, paserstwo, fałszowanie dokumentów i wyłudzenie poświadczenia nieprawdy - poinformował rzecznik katowickiej policji Jacek Pytel. Okazało się, że sama pokrzywdzona też nie jest postacią kryształową - policjanci znaleźli przy niej narkotyki i fałszywe dokumenty. Informację o napadzie rabunkowym policjanci uzyskali kilka tygodni temu. 22-letnia mieszkanka Katowic została pobita. Bandyci ukradli jej warte ponad 15 tys. zł audi A4 i zmusili ją do zapłacenia 10 tys. zł okupu za jego odzyskanie. Funkcjonariusze szybko wpadli na trop bandytów. Ustalili, że napad i wymuszenie okupu zostało przygotowane przez 24-letniego znajomego kobiety. Jakiś czas temu zwróciła się ona do niego z prośbą o załatwienie silnika do jej audi A6. - Znajomy spełnił jej prośbę, ale też wyszedł poza zamówienie - kobiecie zamiast samego silnika dostarczył cały samochód. Ponieważ kupiła już sobie kilkunastoletnie audi A4, postanowiła wycofać się z transakcji - powiedział podkomisarz Pytel. Właśnie wtedy 22-latka została napadnięta i pobita. Skradziono jej nowo zakupione auto, dokumenty i kilkaset złotych. Kobieta prawie dwa tygodnie zwlekała z poinformowaniem o sprawie policji, licząc na odzyskanie samochodu. Zrobiła to, gdy już straciła nadzieję. Funkcjonariusze w skradzionym audi zatrzymali 21-latka, który sfałszował umowę kupna-sprzedaży i zarejestrował samochód w wydziale komunikacji. W ręce policji wpadł także 24-letni znajomy kobiety, który według policji wszystko zaplanował. - Wspólnicy zatrzymanych, gdy dowiedzieli się o wpadce kompanów, zaczęli się ukrywać. Nie trwało to jednak długo. Kilkanaście dni później policjanci z wydziału samochodowego zatrzymali 45-latka, a w ostatni wtorek ostatniego podejrzanego w sprawie 39-letniego katowiczanina - podał Pytel. 24-letni szef grupy przestępczej został aresztowany. Dwaj jego wspólnicy zostali objęci dozorami policji. Podczas przeszukań w domach mężczyzn znaleziono fałszywe prawa jazdy, druki świadectw dojrzałości i radiostację przystosowaną do podsłuchiwania policyjnych częstotliwości. Grozi im do 12 lat więzienia. Także sama pokrzywdzona kilka dni po zgłoszeniu przestępstwa stała się podejrzaną. Policjanci zdobyli informację, że kobieta ma narkotyki i rzeczywiście znaleźli przy niej amfetaminę i fałszywy dowód osobisty. Dokument został skradziony mieszkance Chorzowa, a jeden ze wspólników od interesów wkleił do niego jej fotografię. Za posiadanie narkotyków i posługiwanie się fałszywym dokumentem grozi jej pięcioletni pobyt w więzieniu.

Gość misia44
inaczej miało być /co ciągnie 35 latków do 45 latek? Takich znam więcej.

Gość licealistkaxxx12345
on ma właśnie żone więc tak nie wiem czy sie znim zobaczyc, ale on chce a jest taki średni, wiem,że na pewno byśmy gdzieś poszli poszaleć