Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hope_20

Escapelle

Polecane posty

Witam. W czerwcu miałam sytuacje w której musiałam sięgnąć po tabletkę escapelle. Po tygodniu dostałam okres i następny był 31 dni potem. Teraz czekam na kolejny i spóźnia się parę dni, wiec mam takie pytanie czy ta tabletka mogła wpłynąć na moje kolejne cykle?

Jakieś 4 miesiące temu również zmuszona byłam do wzięcia escapelle. Uprzejma Pani doktor poinformowała mnie, że po wzięciu tej tabletki mój organizm może 'szwankować' ;) więc nic się nie martw, na pewno jest wszystko dobrze! :)

Kafezdziro tabletka escapelle nie zabija zarodka. Działa zanim powstaje. Skoro jesteś taka mądra to powinnoś to wiedzieć. Krytykujesz innych tak jakbyś ty nigdy nie zrobiła nic głupiego. Taki z Ciebie ideał? Dziękuje Lusiu:)

Gość Michał Zaradny
Witam Oczywiście, może to być "zasługą" zastosowanej przez Ciebie tabletki. Zawiera ona bowiem bardzo dużą dawkę hormonów i każdy organizm w różny sposób może na nie reagować. Zmiany w cyklu miesiączkowym są jednym z najczęstszych jej skutków ubocznych. Więcej na temat antykoncepcji doraźnej znajduje się na www.wpadka.pl. Jest to naprawdę pomocna strona przy tego typu problemach, a w razie jakichkolwiek pytań możliwy jest tam także kontakt z ekspertem, który zawsze służy dobrą radą i pomocą: http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs