Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvcdf

Nie umiemy uprawiac seksu- dlaczego?

Polecane posty

Jeśli ginekolog Cię badał to na pewno zauważyłby że jesteś żle zbudowana. Więc to nie to. Wybierzcie się do seksuologa, to nie zaszkodzi a może pomóc. I bez napięć- nic na siłę. Zróbcie to na spontanie. Takie planowane to nigdy nie wychodzi.

Gość bvcdf
sama nie posteruje penisem, bo szczerze mowiac nei wiem za bardzo jak..

Gość bvcdf
ale czy ginekolog moze sprawdzic prawidlowosc budowy pochwy jesli bada przez odbyt , bo tylko tak mozna badac dziewice ?? ;/;/

Gość Ewelinda12211221
To niech Cie zbada przez pochwę,tradycyjnie.

Gość wranglerki
normalnie, jak juz jest sztywny bierzesz go do ręki i miziasz się tamw okolicy wejścia do pochwy tak,zeby sprawiało Ci przyjemność.MOżecie byc nawet przykryci kołdrą, on nad tobą.Jest wtedy cieplej a i nie będziecie tak skrępowani.moze byc ciemno.I jak zdecydujesz,żeby partner już wszedł, to dalej trzymaj go w dloni i sobie wkładaj a chłopak niech bardzo delikatnie wchodzi, bo jak zaboli, to musicieprzerwać, nie wyjmować, tylko ty dalej powinnaś penisem sobie już lekko w środku kółka robiić,zeby Ci sie pochwa rozciągnęła.

Gość sylwioli
jakby wlozyl wziernik chociaz troszeczke to by zobaczyl. ale mi dopiero 3 lekarka powiedziala, ze bedzie ciezko. dwie przed nia nie zajaknely sie ani slowem. lezac na plecach zlap penisa reka i wloz jego czubek troszeczke tam gdzie trzeba. tak jak dziewczyny pisaly, jak bedziesz kolysac to on sie dopasuje do ksztaltu pochwy i bedzie wchodzil tam wlasciwym torem. musisz pomoc reka bo chlopak moze za wczesnie przestaje pchac. do blony dziewiczej bylo u mnie juz spory kawalek penisa w srodku, ale wbrew pozorom nie calkiem . jak z ta twardoscia u was?

Gość wranglerki
podstawa: musisz byc wilgotna podniecona, bo inaczej nie da rady.ajak zdecydujecie sie uzyc zelu, to sobie posmaruj i partner penisa.

Gość bvcdf
czasem jest twardy, czasem polmiekki...zeby byc wilgotna to trzeba byc dobrze rozluzniona i podniecona, i wydaje mi sie ze jestem ale i tak nic z tego, tu chodzi o psychike a na to nie ma lekarstwa ;/;/

Gość avocadoooooo
Jesteście zestresowani i tyle. Na pewno jesteś zbudowana prawidłowo. Ja byłam tak zestresowana, że każde próby kończyły się fatalnie. Straszne to było. Stres jego udziela się tobie i na odwrót. W końcu odpuściliśmy...a pewnego dnia, tak jakoś się złożyło, że poczułam się przy facecie poraz pierwszy bezpiecznie - ale całym ciałem w tym szczególnie - psychiką też. Niesamowity relaks mnie wtedy dopadł, że nie muszę się spieszyć - bo ostatnie tyg wtedy były ciągle w biegu i zmianie miast...Może dlatego ze oboje mieliśmy pierwszy dzień urlopu. Pocałował mnie i wiedzialam ze to będzie ten dzien, czujesz to całą sobą droga autorko. Rada - na pierwszy raz muszą być spełnione warunki: 1. nie planować, nawet jak się bardzo chce - nic na silę 2. gumki zawsze możecie mieć w kieszeni 3. wolna chata - bez sąsiadów pukających co chwilę , rodziców za ścianą czy młodszego rodzeństwa, które ktoś wysłał na miasto he he 4. ładna bielizna tez dodaje klimatu... 5. Pozycja - sama natura wam podyktuje jak zaczniecie słuchać waszych ciał bezpiecznie się wtedy poczujesz fizycznie i psychicznie

Gość wranglerki
miałam co ty ipsluchaj mnie.nawilżenie. i ciemno. z wkladaniem sie nie spiesz. a to "mizianie"o ktorym pisalam to wiesz, spokojnie, bezpospiechu,jak poczujesz jego ciepło to teżci to pomoże.nakrecisz sie powoli i stopniowo.

Gość bvcdf
dzieki wielkie wszystkim za porady, jakby jeszcze chcial sie podzielic radami czy podobnym problemem to super..

Gość wisieeeenka
Nie ma pewności, że jesteś zbudowana prawidłowo, skoro, jak wyczytałam, lekarz badał Cię tylko przez odbyt. Ja odczuwałam strzszny ból i nic nie pomagało, ani rozluźnienie, ani żele. W końcu lekarz zbadał mnie normalnie i okazało się, że mam przegrodę pochwy, na tyle grubą, że nawet uniemożliwiała zajście w ciążę. O penetracji w ogóle nie mogło być mowy. Bół straszny. Jestem już po zabiegu jej usunięcia i teraz wszystko jest ok. Warto to sprawdzić i wykluczyć.

Gość ja tam 30 i nigdy nic a nic
tez bym chcial miec taka dziewczyne - bez seksu mozna zyc ....

Gość k-g-w
ja też jestem ze swoim chłopakiem 5 lat i też próbowaliśmy parę razy i to powoduje tylko jego blokadę... ehh przynajmniej mam pewność, że nie jest ze mną dla seksu ;P

Gość fasfasfaf
miałem taki problem z dziewczyna pracująca fizycznie raczej ciężko i wyszło tak ze rozgrzewka musiała być najpierw 15 minut palcówki.a jak będzie dalej sucho to oliwy dać porozciągać trochę po pól roku będziesz już luźna jak się należy.pyzatym zachowałem się jak świnia z ta dziewczyna i na lamach tego postu pragnę ja przeprosić ze bylem takim draniem .i ze bylem niedojrzały i jak bym mógł cofnąć czas to bym jej nie nakusił na stracenie dziewictwa i dalszy seks. nic nie obiecywałem ale jestem świnia bylem świnia i przepraszam ci .już dojrzałem.