Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założyć czy nie?

Czy wypada założyć latem botki?

Polecane posty

Gość założyć czy nie?

W sumie jest chłodno, ale z drugiej strony czy to nie są za ciepłe buty jak na lato?

Gość założyć czy nie?
No to już nie wiem jakie teraz buty założyć 😭

Gość założyć czy nie?
ani sandałów, ani klapek też nie założę bo jest za zimno adidasy czy trampki nie będą pasować do mojego ubioru, w szpilkach też trochę głupio wyjść bo to będzie zbyt wyjściowo. Baleriny nie pasują kolorami... Mam tyle butów, a i tak chyba pójdę boso 😭

Gość ja jestem...
a coz jak czółenka? klasyczne?

Gość emuuuuuuuu
całe lato biegam w botkach emu z tym wywynietym kożuszkiem i nikt na to nie zwraca uwagi ,czym ty sie martwisz opinią pierdolnietego narodu mnos botki z podniesiona głową tylko ludzie zakompleksieni bojacy sie innych nie wyszli by w innych butkach niz ogół

Gość założyć czy nie?
czółenka mam na strasznie wysokim obcasie, a te niższe są za bardzo eleganckie...

Gość wkurwionaaaa.aaaaaaaa
podnosze. dzisiaj jest chlodno i pada, glupio beda botki wygladac?

Gość hdfhfsjshdff
Ja dzisiaj założyłam, bo letnie mi przemakają. Śmiało zakładaj

Gość a ja powieeem taaak..
będzie głupio. Ludzie zwracają na to uwagę i wygląda, że tak się wyrażę śmiesznie w lato, mimo że pada :)

Gość wkurwionaaaa.aaaaaaaa
oczywiscie do jeansów

Gość Lilly Evangeline**
oczywiście, że wypada :) trzeba patrzeć na pogodę bo przecież gdyby w lipcu spadł śnieg (Kasprowy jest podobno biały) to tez nie chodziłybyśmy w sandałkach :)

pewnie, ze wypada:) Jest zimno, mokro i wietrznie, więc głupio to byś wyglądała w sandałach.

Gość no kasprowy bialy..
ale tez dzis myslalam o botkach, ale i tak mi glupio:O dodam ze mieszkam w zakopanem i strasznie tu zimno:(

Gość kiedyś pokręcona
ja widziałam laski w butach za kostki przy 30 stopniowym upale i to był dopiero hardkor, a nie jakieś botki przy chłodzie 🖐️

Gość Może Tak, Może Nie
Jeżeli jest zimno, to wypada.

Gość gość
Ja bardzo lubię botki. Jeżeli fajnie dobrać je do stroju, to cudownie się wygląda :D Mam dużo par butów, ponieważ kupuję modne i tanie rzeczy ze stronny allinside.pl

Gość gość
Masz sporo fasonów botków idealny na lato, takie np z ażurowymi cholewkami albo takie z odkrytymi palcami jak masz chociażby pierwsze od lewej na http://botkibuty.pl/ Modne są też botki kowbojki, także ja nie widzę problemu z botkami latem.

Gość gość
Odświeżam temat aby ponownie poruszyć tę kwestię. Muszę przyznać, że totalnie mnie rozwalają ludzie z jakimiś popapranymi ograniczeniami umysłu, które nakazują im ubierać się zgodnie z porą roku a nie pogodą :D W sumie to nawet mało powiedziane, bo w tym przypadku jakimś dziwnym sposobem specjalnemu ograniczeniu podlegają tylko botki. Adidasy, które bardzo często są nawet cieplejsze od wielu botek jakoś nikogo nie napawają zdziwieniem czy nawet zgrozą :D Leczcie się