Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredyt na studia

kredyt na studia w uk

Polecane posty

Gość kredyt na studia

macie jakies doswiadczenia w tym temacie

Wpisz w google "student finance" i wejdz na direct.gov, tam masz wszystko opisane.

właśnie, co chcesz wiedziec, bo kredyt na studia to temat rzeka :) zdesperowana, sorry za off ale studiowałaś lub może studiujesz w UK?

Gość kredyt na studia
kredyt na utzymanie i na czesne. jestesmy tutaj 5 lat. corka teraz wyiera sie na studia.ale bedzie z nami mieszkac.maz tylko pracuje ja jestem na JSA i 2 dziecko w szkole

jeśli zarabiasz mało to córce przysługuje częściowe dofinansowanie do studiów, jeśli zarabiasz bodajże mniej niż 24 tys na rok to córka dostanie całą kasę na studia (bezzwotną).... są też pożyczki na utrzymanie itp ogólnie to polecam student finance calulator: http://www.studentfinance.direct.gov.uk/portal/page?_pageid=153,4680136&_dad=portal&_schema=PORTAL oblicz sobie co i jak, bo w każdej sytuacji dostaje się inna sumę, aha, i jeśli chce iśc na studia w tym roku to już dofinansowania nie dostanie (ale pożyczkę z banku może jeszcze dostać) naprawdę warto sobie poczytać stronę direct gov którą podałam wcześniej bo informacji jest wiele

Gość kredyt na studia
my mamy 16 k na rok w tej chwili o ja na JSA. dziekuje bardzo