Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka 25.

Jakie sa wady i zalety posiadania karty kredytowej banku LLoyds

Polecane posty

jak wyciagasz gotowke to Cie procenty zjedza, mnie przyslali i ciagle limit podwyzszaja...

Gość bzdura na cały max
Ja mam kartę w Lloydsie 3 lata, kredyt biorę i spłacam. Dopiero mi raz podwyższyli linię kredytową o 250 funtów. Ja tam jestem zadowolona.

Gość hghghhghgh
to prawda, jak sie wyplaca kase z bankomatu to odsetki rosnal jak wsciekle moj znajomy tez wzia kredyt zeby karte splacic

Gość na kazdej karcie kredytowej
odsetki za wyciaganie kasy z bankomatu sa duzo wyzsze niz odsetki za placenie karta! Kto normalny wyciaga kase z karty kredytowej??????

ja mam 2 lata i jestem zadowolony, jak cienko z kasą to za wszystko można zapłacić a potem się odda, spłaca się samo 100 funtów co miesiąc (przy angielskich zarobkach to niedużo bo tyle wydaje na fajki i piwo). Odsetki nieduże jak jestem w polsce to często płacę za ciuchy albo poprostu za duże zakupy. Paliwo na trasie polska anglia też kredytówka. Jestem zadowolony.

Gość Mariusz3k
Trzeba uważać na to co tutaj zapisane http://www.ebroker.pl/centrum-wiedzy/porady/28/nie-daj-sie-oszukac-w-sklepie-8211-nie-oddawaj-karty,1038 ja zapomniałem podpisać swojej karty i dopiero teraz się zorientowałem, że chodziłem z brakiem jej poświadczenia ! A kartę mam już kilka tygodni. A poza tym dowiedziałem się kilku przydatnych rzeczy. Zaletą jak dla mnie to sam kredyt, aczkolwiek jeśli chodzi o wady to trzeba zwrócić szczególną uwagę przy podpisywaniu umowy na ową kartę. Banki oferują, albo nakazują (!) aby wziąć ubezpieczenie, dodatkowe pakiety takie jak concierge czy assistance.. Ale sądzę , że jeśli ktoś dużo podróżuję to jest to dla niego pomocą -wiadomo nie wymieniamy waluty.. :) Każdy jak uważa,ja natomiast widzę więcej plusów niż minusów.. Ale! Dobrze, że zauważyłem brak swojego podpisu na karcie.. ;)