Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojamatkajestchorapsychicznie

co sądzicie o matkach bogobojnych kurwach?

Polecane posty

Nie wiem - nie słuchajcie takich matek. BOGOBOJNA KURWA - najgorszy typ wariatki jaki istnieje. Takie gówno zniszczy Ci całe życie ze śmiechem i idzie wprost do nieba dla siebie - BOGOBOJNA KURWA - nie ma się kogo... BAĆ. Rozwiązanie dla dzieci bogobojnych kurew? NIE DAĆ SIĘ. I tyle. A bogonbojna kurwa na 2 państwa. Ciekawe czy ktoś to przerobił i nie zwariował? Kiedyś sie dowiem. Będę sie modlić za takie osoby. Może im pomogę - dzieci bogobojnych(?) kurew - kościelnych - z 2 obywatelstwami. TRAGEDIA :(

Gość pastuszek
tak to Owca:)

Gość pastuszek
Owieczko zaloz Watek dla Katolikow:) ma prawdziwi katolicy tesknimy za nim:9 prosimy Cie zaloz go ponownie! pozdrawiam Pastuszek

Gość jaitylkoja
normalnie patologia

Na taką matkę to psychiatra z siekierą powinien przyjść. Co ona mi z życia zrobiła? To samo jej zrobię z życia. Przyjdę z psychiatrą i powiem, że ona ma OBSESJĘ PARANOIDALNĄ Z KOŚCIOŁEM. I tyle. Co mi zrobi? I ja WYDZIEDZICZĘ z wszystkiego, że nie ma prawa do niczego jako osoba chora psychicznie bo ona jest chora psychicznie!!! I taka jest prawda. ZERO WARTOŚCI MORALNYCH POZYTYWNYCH. ZERO. Niech poda choć jedną - ciekawe jaką wam wymieni? Chodzenie do kościoła - czy to jest jakaś wartość moralna na plus w życiu? No jak dzieci są katechetami. A jak nie są? Ta baba to pojebaniec! :( Brrrr... oby mnie życie od niej odizolowało bo ją zabiję wkrótce jak nie wyjadę. Tak jej nienawidzę. :(

Gość pastuszek
trzeba leczyc jak jest chora psychicznie

Gość pastuszek
ale chyba corka matki wydziedziczyc nie moze.... no chyba ze udowodni ze jest chora psychicznie

Idę już z kafe. Mój czas tu dobiegł. Niech ktoś inny załozy wątek dla katolików. Ja nie jestem żadną owcą. Za chwilę nie będę mieć netu i koniec. Kiedyś winni odpowiedzą za moją krzywdę życiową - dostaną po ryju, że im wszystkie zęby wylecą. A moja matka pierwsza. Ojca też nienawidzę. Całej rodziny - ale rodzina - tu są tylko KOLEŻANKJI mojej matki - jakieś chore na łeb pizdy, który mi rozpierdoliły 5 lat życia znowu!!! JAK ŚMIAŁY TE KURWY I DUPODAJE I KONIEC. Ja już mam dosyć pokuty za swoje grzechy. A tu znowu pokuta. Dobrze, że sama z siebie popoiołem się wysmarowałam bo bym zwariowała juz od bandy pizd chorych na łeb. Kurwa - se cipy wasze obgadajcie w tym czasie zamiast się mieszac w cudze procesy. Co za idiotki! A konsekwencje WSYZSTKIE poniosłam ja. I ponoszę dalej. A te pindzie? Kto poniósl konsekwensje? Ale jeszcze pożałują pizdy głupie i koniec. OBIE. Stare pierdoluchy, każda po 2 dzieci a rozum jak ser - KEJZA tam jest a nie rozum. NBo chyba, ze w MACICY rozum. Bo to są takie MACICE POlskie bez oleju i krzty wyobraźni w mózgu :(

Gość pastuszek
Owca zaloz watek dla katolikow prosimy:)

Powiem wam jak ja żałuję , że poszłam do szkoły 10 lat temu to opisać się nie da. Ale takich JEBNIĘTYCH włeb rodziców miałam i mam. Na koniec mnie okradli i co? Ale sukces mają - rozpierdolili mi całe życie. Gówna na nich szkoda. Takie 2 odchody ludzkie - całe życie mi rozjebali. A moj ojciec? idiota do potęgi entej. Ale wiecie - nikomu nie powiem czemu on jest taki pierdolnięty w łeb. Niech się z nim użerają. Zresztą i tak nie mają szans. A ja? Mnie zostałgrób baci z 5 dzieci. Może gdyby żyła...? Też zbyt normalna nie była, ale do 5 umiała policzyć. To po niej mój ojciec ma swoją wyobraźnię, a cała rodzina ogłupiała. Ona? Już dawno nie żyje... :(

Gość pastuszek
a na co zmarla Babcia?

Po co wam owca? Sami ze załózcie wątek dla katolików 2. Owca to taka, że jej płacić trzeba za wszystko. ZA DARMO UMARŁO. Jedynie się uczyła za darmo bo ja matka w dupę zrobiła - chora psychicznie zresztą baba. A reszta to za darmo umarło. I tyle :( Tak jest wszędzie. Teraz powinna mieć swoje mieszkanie i patrzeć sobie na jakiś ciekawy program na kabłówce, a nie biadolić nad swoim życiem. Owca powinna mieć dostatnie życie. Jedynie, że ostatnio przeczytała, że NAJLEPSI(?) muszą być na dnie. Coś w tym stylu. Jednak jest przerażona swoją nędzą , w którą ją wkopała macica jej zwana matką i dlatego ta kobieta ZEROWA jej więcej NIGDY nie obchodzi. NIGDY. Bo kanalii nie popiera. Nawet matki - kanalii :(

Owca jest brzydka i wulgarna. Teraz musi sie opamiętać i żyć dalej. Przede wszystkim musi znaleźć pracę i wyjechać. Nie wróci już nigdy bo ma swoje zsady - może zrobiła źle to i tamto, ale za pochwę swoją nigdy głowy swej nie uważała, a na koniec dowiedziała sie, że se ma chuja do gęby wsadzić jak chce sie poczuć dobrze. To się obraziła. I to dosłownie od...księdza sie tego dowiedziała. No to se wymyśliła egzorcyzma na takie zera. W sumie fakt co fakt - też się chujem (między innymi ) żywią, ale ...po co im te składki? Jak uważacie? Na gadżety? :(

Gość pastuszek
ksiadz Ci powiedzial bys z mezem zaczela wspolzyc?

Może wiecie jestem wulgarna, ale już nie mam siły - co to wszystko ma być? jak rodzina to rodzina, jak co robię to coś robię, a nie że zostałam z ch... w zębach na obiad. Zupa z ch... - moje danie głowne. Dosłownie :( Nie mam siły - no ale takie mam życie - i wiecie - dajcie więcej tych hostii to może z tego coś upichcę , a tak? Co tu jeść? Trzebaby obcinać i do gara. No bo co - a od kogo by zacząć? Po kolei. Ja już mam 3 penisy do obcięcia. 4. I zaraz by se przemyśleli chuje po co żyją, wiecie? :(

rosół z chuja? co wy na to? :( Boże jaki tu jest poziom. To już wolę co innego. No ale co tu robić z chujami? Obcinać i tyle.

przepraszam za moje wulgaryzmy, ale mam kiepski humor. Głowa to głowa, dupa to dupa. Jedyna logika moich listów. A nie że głowa to dupa, albo dupa to głowa. Już się zmęczyłam tym ostatnim prawidłem. W sumie głowa to głowa - martwy przepis to jest, nie?Jedyne co działa - to że głowa to dupa. Albo dupa to głowa - jak kto woli :(

Gość matkapastuszka
Witaj pastuszku! Moje dziecko - umiesz ty paść te owieczki czy same się pasą? Napisz!!!

Gość osobazainteresowana
Jak udowodnić matce, że jest psychicznie chora? Chyba mam ten sam problem - autorko topiku - odezwij się!!!!

Gość pastuszek
ROSOL Z CHUJA? straszne to

Gość pastuszek
pase swoje Owieczki, jestem katecheta z wyksztalcenia:)

Gość czarna fanka...
jak dla mnie to pojebana jestes ty :D oprocz rozczytywania sie w literaturze przeczytaj sobie kodeks etyki zawodu psychologa. wyraznie tam pisze, zeby sie nie wpierdalac ze swoimi dyrdymalami jak ktos nie chce. ponawiam. wypierdalaj, bo mnie nie przebijesz tepa dzido. wejdz sobie na polsie towarzystwo psychologiczne i tam jest taki b. dlugi rejestr psychologow i psychoterapeutow. tam znajdziesz moje nazwisko

Gość pomylilas topik czarna

Gość niekretynka
Zobaczcie jaki ten pastuszek jest inteligentny. Pojawia się i znika. Patuszek - jakie to inteligentne. Spodziewam się małego chłopca albo biedaczka. Pastuszki były to osoby biedne. Przepraszam za wyzwiska i wulgaryzmy, które tu co niektóre osoby wypisują, a wszystkie z mojego IP jak znam życie - ale to można się podpiąć. I tyle. Pełno jest w życiu nieuczciwych osób. Nic nie jest pewne. Pod pastuszka też ktoś by się mogł podpiąć. Jeśli chpodzi o rosół to są na pewno lepsze części ciała niż ch... żeby z nich go zrobić, no ale co odciąć? Zostaje kawał uda albo pleców - boczek jakiś . No albo coś co jest najprosciej. I tyle. Bo co? Jak? Jak inaczej? Chciałam jeszcze napisać, że bardzo mi smutno. Nie umiem wyjechać do żadnej pracy :( Chętnie bym przyjęła nawet i strzyżenie owiec. Ale nie chcą mnie :( Martwię się tym bardzo. Jutro zgłaszam się do zbierania owoców. Co mam robić? Gdzieś muszę zacząć? Myślałam, że dadzą mnie do kwiatków. Cały rok tak myślę. Raz miałam jechac do ogórków. Ale wtedy popsuł mi się telefon nad czym bolałam bo wiem, że tam rzeźnik może też być. No to telefon w stylu GWAŁCĄ MNIE albo IDZIE JAKIŚ W KOMINIARCE Z NOŻEM -zawsze coś. A tak? :( Ale dziś żałuję wszystkiego. Wszystkiego :( Poza tym bałam się , że ogórki na leżąco będę zbierać i że będzie zimno a ja będę cała polana wodą jak będę czyścić szklarnie i nie chciałam jechać. A wcześniej była praca na nocki i też nie chciałam. Później był grudzień i się bałam,że w Wigilię mnie spiją, później chciałam jechać do Niemiec, później była Wielkanoc. Później już było dobrze, ale ułamałam se nogę. I tyle. I tak wyjeżdżam od roku do pracy. :( Może jutro nastąpi przełom? :( Nie mam słów jak bardzo chcę pracować i nic z tego. Nigdy tego nie zrozumiecie. ps. pastuszku - czy ty przypadkiem nie masz gdzieś dziecka w 3 świecie? :( Dlaczego je olałeś? Jaki ty jesteś :(

Gość pastuszek
Nie trac nadzieji, wyjedziesz do pracy nie ma dzieci

Mam taką teściową, co za typ z pod ciemnej gwiazdy, masakra, takich ludzi powinno się zamykać w kamieniołomach.