Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaa malaa mii

Co sie ze mna dzieje?Psychika mi siada?POMOCY.

Polecane posty

Gość malutkaa malaa mii

Od jakiegos czasu mam taki stan.Jestem ciagle zdenerwowana.Mieszkam sama z malym dzieckiem.Przeraza mnie jak zbliza sie wieczor jak jestesmy same w domu.BOJE SIE.Do tego dochodza natretne glupie mysli ktore nie daj mi spokoju.I ciagle wyjace dziecko- jak zwykle wieczorem wlacza sie jej marudzenie ktore mnie wykancza.Mam ochote wyjsc z domu i uciec jak najdalej.Coraz czesciej mam mysli samobojcze.A DO TEGO DOCHODZI SAMOTOSC KTOREJ NIE ZNOSZE.Jak ja cche byc normalna, normalnie zyc jak inni.

Wybierz się do psychiatry, wygląda to na początki zaburzeń depresyjnych. Dostaniesz leki. A potem wizyta u psychologa i pewnie terapia.

Gość malutkaa malaa mii
Niech ktos ze mna pogada.Poszlabym spac teraz ale sie boje ze sie obudze w nocy i zlapie mnie jakis atak.Skad tto sie moze brac taki stan??

może to depresja poporodowa? ile temu urodziłaś? ktoś ci po wyjściu ze szpitala pomagał?

to są skutki samotności i tego że masz dziecko... trzeba było nie iść do łóżka z byle kim. no ale cóż stało się i teraz od tego nie uciekniesz

Gość luizzza234
Może to nerwica lękowa. Idź do lekarz nawet na początek do rodzinnego. jesteś przemęczona i stąd te stany.

Gość malutkaa malaa mii
Corka ma juz 1,5 roku.Od samego poczatku jestem sama z dzieckiem.Same mieszkamy.Ciagle tylko z dzieckiem.Bylam z kims po urodzeniu dziecka ale 5 miesiecy temu sie rozstalismy. Jeszcze miesiac temu bylo ok.Ale teraz doslownie mam to codziennie.Jak wybic te glupie mysli z glowy. Zobaczcie co siedzi w mojej glowie.Takie glupoty.Np. ze cche sie calowac z dziewczyna.To jest chore nigdy czegos takiego nie mialam. Czy moze powodem mojego stanu jest brak faceta, seksu i bliskosci.Zawsze jak byl ktos obok mnie czulam sie bezpiecznie a teraz jak jestem sama.Nie czuje sie bezpiecznie.

Gość Leviatan wez nie chrzan
bo skad mozesz wiedziec jaka byla sytuacja? kobiety zostaje same z dzieckiem z roznych powodow, np. przez smierc partnera. walnij sie w ten glupi czerep prawiczku nie znajacy zycia

to może daj małą do żłobka chociaż na kilka godzin dziennie i znajdź jakąś pracę na pół etatu? wyjdź do ludzi

Gość malutkaa malaa mii
Wlasnie corcia dostala sie do zlobka a ja zaczynam szukac pracy.Mam nadzieje ze mi sie uda. Ale boje sie ze w moim stanie z ta moja psychika nie wytrzymam w pracy.Czasami mam ochote porostu gdzies uciec sama.Ale nie moge.Musze odpoczac psychicznie ale majac dziecko i wychowujac je samemu nie da rady.

a ja myślę że to dużo zmieni. na plus brakuje Ci po prostu ludzi

Gość malutkaa malaa mii
W ciagu dnia jest ok.Bo spotykam sie z ludzmi.Np. z kolezanka chodzi na spacerki spedzamy razem duzo czasu.Czy pojde do siostry czy ciotki.Ale na sama mysl ze mam wrocic do pustego mieszkania w ktorym nikt na nas nie czeka robie sie berwowa i zaczynam sie bac.Mma tak zjechana psychike.

Gość malutkaa malaa mii
nawet nuie mam z kim pogadac.Zwariowac mozna.

Gość duszek otuszek
www.odnalezcsiebie.pl

Gość kjkjkjkjkjkjk
Ja najszybciej idź do lekarza i poproś o skierowanie do neurologa to może być nerwica. Nie marnuj życia, jak najszybciej rozwiąż ten problem. Naprawdę nie warto tkwić w takim stanie

Gość malutkaa malaa mii
jest narazie ok.Jakos jak mala nie spi akurat skacze po lozku czuje sie lepiej.Zaraz pojde razem z nia spac.Dzis ja wzielam do siebie.Bo zwykle spi w swoim lozeczku.

Gość gość
witam..Mam powzne problemy ..trace prace wpadłąm w długi..i mąz chce mnie zostawić...czasami już podaje si i chce skonczyc ....nie mam z kim pogadać...trudno mi....

Gość jgng
mozesz podac gg?

Gość gość
Dziewczyny jak czujecie sie źle to piszcie tutaj . Zawsze to coś pomoże. Ważne żeby nie dusić wszystkiego w sobie .

Gość Daniel castleford
Malutka mala mi mozesz sie odezwac ? Wiem stare forum ale moze warto sprubowac

Gość gość puste konto
gdzie mamy wysyłać kase???