Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ona chce to zrobić

myśle ze chce mi odbić męża

Polecane posty

jestem mężatką od 5 lat, mamy dzecko też 5 lat, pobraliśmy sie bo było w drodze, podobaliśmy sie sobie, podobne charaktery , miłości chyba nie było ale to COŚ on wcześniej spotykał sie z pewną panną ktorą ja znałam, na pewnej imprezie gdy jeszcze nie bylśmy razem ona powiedziała ze mój mąż jest miłością jej życia, gdy dowiedziała sie ze sie pobieramy zadzwonila do niego i prosiła zeby tego nie robił, wiem ze byla wazna dla niego ale zdecydowal sie byc ze mna po slubie - zakochalismy sie w sobie, wybudowalismy dom, zaczelismy zyc jak normalna rodzina, ona jednak nie odpuscila, wydzwaniala do nas w srodku nocy, podpita, że ciagle go kocha, on na początku śmial sie z tego, ale po czasie zaczelo go to wkurwiac, i zerwal z nią kontakt, i myślałam ze to bedzie koniec historii z nią bo zwiazała sie z kims, urodzila dzecko, przez chwile mieszkala za granicą, jednak ten zwiazek nie wypalil, wrociła, rzucila sie w wir romansów, nawet z żonatymi z nami jednak nie miala kontaktu na swieta tego roku byl u nas kuzyn meza, po kilku glębszych zaczal mi sie zwierzac, że ma problem, że jest ktos w jego zyciu, ale nie mozesie zdecydowac bo kobieta ma dziecko, ja powiedzialam ze dziecko nie jest problemem, i zachęcałam go wręcz aby sie zaangazowal, po 3 miesiacach dowiedzialam sie że chodzilo o nia, moje znajome od razu stwierdzily ze to przykrywka aby zblizyc sie do naszej rodziny, co za tym idzie do mojego męża mój mąż zna jej przeszłość z ost lat i i twierdzi ze strasznie "upadła", ja jednak mam obawy, jest bezwzględna, nie ufam jej i wiem ze związek z kuzynem męza nie jest szczery, ostatnio daleka znajoma mówiła ze ona na imrezie dalej wspominala o moim mężu,przyznam ze jest bardzo atrakcyjna szczerze nie boje sie o męża bo wiem ze nas kocha, wiem jakim jest czlowiekiem i nigdy by sie nie wdal w zaden romans ale dziwi mnie jej postawa, ze po tylu latach nie dala sobie spokoju

Gość a mozesz powiesz temu kuzynowi
co i jak i sam zdecyduje czy chce byc z taka kobieta?

Gość do autorki ....
trudno powiedzieć czym kieruje się tamta kobieta i może nie staraj się tego roztrząsać, niepotrzebny stres. Trzymajcie ją na dystans w razie gdyby jej wyszło z Twoim kuzynem

powiedzialam kuzynowi, nie dosłownie o moim mężu ale o tym jaką ma przeszłośc, o licznych romansach, ale chyba już sie w niej zakochal, bo nie odpuscil

Gość zdrowie jest najwazniejsze .
to powiedz o mezu. a moze z nia osobiscie porozmawiasz?

on wie ze w przeszłości ich cos łączyło, ale teraz skoro ma mnie to uważa że to już nieważne dla niej, a ona boi sie sie ze mną rozmawiac, wręcz ucieka jak mnie widzi, może sie wstydzi po tych nocnych telefonach

we wrześniu mamy impreze rodzinną, i zastanawiam sie czy ona będzie

Gość głupa baba...
kurwa jednym słowem

w tej całej sytuacji odnajdue jeden plus, a mianowicie mam chęć, powód, siłe zeby o siebie bardzo dbać, z tego względu ze ona jest atrakcyjne, ja też nie odpuszczam nie chce aby mąż któregoś dnia stwierdził że jest ładniejsza

a pozatym gdybym sie z nią spotkał to pewnie bym ja tylko zwyzywała mam taką niechęć do niej i obrzydzenie

Gość wiec dbaj o siebie
nie tylko dla meza ale takze dla ciebie Zawsze pamietaj ze maz cie kocha, poniewaz pewnego dnia to babsko moze wykrecic wam niezly numer i zniszczyc wasze malzenstwo. Nie pozwol jej na to, nie podejmuj pochopnych decyzji, gdyby napieszala, wyjasnij to z mezem zanim cos zrobisz,

była też taka sytuacja raz na imprezie byliśmy zmężem , ona też tam była, staliśmy osobno, nie widziala mnie, podbiegla do męża i rzuciła mu sie na szyje, on popatrzył zdezorintowany powiedział -przywitaj sie też z Kasią(czyli mną) i zawołał mnie, ona tylko popatrzyła i odeszła najgorsze jest to że w tym roku wyjeżdżam na 5 tygodni, i boję sie ze może ją spotkać

Gość tez baba......................
kurna, jak ja nie cierpie takiego babskiego nakrecania sie😠 A ona to a ona tamto siamto owamto. Twoj maz nie jest pepkiem swiata. Wiadomo baby sa podstepne, ale jak masz ochote jej nawymyslac to sie puknij najpierw w czolo. Wasza rodzina nie jest pepkiem swiata, na ktory musi ktos dybac! Kobieto, skad takie mniemanie o Twoim mezu???

a maz nie powinien akceptowac rzucania sie na szyje jak ma zone. Jak ja nie mam meza a widze, ze kolega ma zone to nie okazuje w zaden sposob wiekszego zaintereowania, bo to jest pchanie sie w cudza rodzine. Babce powinine wprost postawic granice, jesli to bylo rzucanie sie na szyje

wiem, wiem napewno nie jest pępkiem świata, ale ona wiele razy dała poznać ze jest dla niej bardzo ważny, ma chyba jakąś manie na jego punkcie i to nie tylko ja tak twierdze a co do wieszania sie na szyi to ona nie ma granic, ciągle poluje, nie wiem może w ten sposób podnosi swoją samoocene

Gość to nie chodzi
o pempek swiata itp ale z mojego zycia zdarzylam juz zauwazyc ze kobiety nie znaja granic :O mezczyzni jeszcze odpuszcza jak wiedza ze kobieta ktora kochaja jest z innym ale kobiety ? niestety potrafia zrobic najgorsze swinstwa jakie moga byc :O uzyc podstepow byle czego by osiagnac swoj cel mysle ze jak twoj maz ma ja gdzies to jej sie nie uda, kocha was, ale rozumiem twoje obawy:)

no to baba jest bezczelna...ech...

Gość jestemm z kimś
jestem z kimś po przejściach, tylko im sie nie układało ale łatwo go zdobyłam bo ona strasznie przytyła, pozatym nie mieli dzieci i nie byli małżeństwem, planowali ślub ale w końcu jestem z prawdziwą miłością, ona też ułożyła sobie zycie wiec każdemu to wyszło na dobrze, choć na początku walczyła jak lwica

Do : czy ona ... powiem krótko , zrób sie na blondynę. Rób maslane oczy , nie czuwaj jak harcerz na warcie bo co ma byc bedzie, co ma wisiec nie utonie. Nie dręcz sie .

na blondyne mówisz haha, ja akurat jestem brunetką (ona też) i wyglądałabym jak idź stąd i nie wracaj, a tak pozatym to ja nie okazuje jakiejkolwiek zazdrosci, podchodze do tego z żartem, czasami tylka sama sie tak zadumam albo z kolezankami o tym pogadamy, on nie wie nawet