Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pad

Dlaczego nie chudnę?

Polecane posty

Gość Pad

Od 1,5 miesiaca nie jadam ani słodyczy, ani pieczywa. Jem głownie owoce i nabiał (0 %). A jeżeli mięso to tylko gotowane lub pieczone. Ćwiczę codziennie przez 90 minut. I nic. Waga mi sie spada. Od kilku miesiecy biorę leki hormonalne i od tego czasu zaczęło mi przybywać. I pojawia mi się cellulit, którego wcześniej nie miałam. A teraz i na udach i nawet na brzuchu ! ; ( Mam dość takiego wyglądu, ale jeszcze bardziej tego, że nie mogę schudnąć. Dlaczego ?

Gość stacyyy
wiesz co nie jestem ekspertem,ale sprobuje cos poradzic. moze wez sobie ustal diete ,choc widze ,ze i tak bardzo przestrzegasz diety .I sprobuj z nia dzialac jakas nie od razu sie glodzic, ale powoli zmniejsz posilki i lepiej ogranicz te leki, wychodz czesciej na dwor (pobiegac, pograc w pilke) na powietrze. Nie wiem moze zacznij jesc warzywaa i mieso(np.filety z kurczaka) przeciez nie maja duzo kalori. Mam nadzieje, ze choc troche Ci pomoglam! Nie oczekuj efektow po kilku dniach! :)

Gość ODSTAW OWOCE :)

Gość xsfaswgcdgscwhd
dokładnie odstaw owoce one maja za duzo cukru warzywa jedz bez ograniczen ale nie ziemniaki po co ćwiczysz codziennie 90 minut? Zeby schudnac wystarczy maszerowac co 2 dzien

Warzywa ....nie wszystkie , wszystkie mączne rzeczy musisz odstawić -nawet "tekturki" - wejdź na forum DIETY - jest tam naprawdę sporo wiedzy. Ja też nie mogłam zrzucić kilogramów, mimo, że nie jadłam słodyczy, odstawiłam "węglowodany" - wszystkie.........ale jadłam owoce.Odpadły i one i ruszyło.

Gość miewam sny
tez mam problem ze schudnieciem. ale fakt - mam slaba silna wole no i chora tarczyce. odkad zaczelam brac leki spadlo mi 5 kg. teraz jestem na diecie proteinowej i widze ,ze chudna mi nogi :) fakt duzo chodze ,rano szybkie cwiczenia...do tego aquaslim.... ale tez jest jakos ciezko

Bo jest ciężko :( Od razu nie ruszycie.........ja nie ćwiczę, dużo się jednak ruszam.Lepiej 2-4 max miesięcznie. To musi trwać.No i wszystko zależy od metabolizmu - niestety.........., wieku itp. Nie zniechęcać się - jak ujrzy się te zmieniające sie cyfry na wadze - to mobilizacja się wzmacnia.

Dieta proteinowa działa, sama ją testowałam, ale trzeba miec niesamowicie wytrzymałą wolę i wytrzymały żołądek i smak, bo ja nie dałam rady ciągnąc na nabiałem więcej niż 2 miesiące, ale schudłam w tym czasie ładnie ;) Jeśli nie możesz schudnąć, to może jakaś dieta wyjazdowa? Moja znajoma była kiedyś na turnusie odchudzającym w Primavera spa nad morze. Może o ty pomyślisz nad czymś takim?