Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

modellina

studia!

Polecane posty

Czy ktoś z Was dostał się na studia po znajomości? Jakiego typu musiałyby być to znajomości, aby się dostać na swój wymarzony kierunek? Jeśli ktoś doświadczył czegoś takiego, proszę piszcie! to dla mnie ważne.

Gość kolorowe kredki.
pewnie ze mozna sie dostac na studia po znajomosci. moi niejedni znajomi tak wlasnie poszli na studia :O jak ma sie znajomosci mozna wszedzie sie dostac

ale bez względu na liczbę wymaganych punktów? ;/ znajoma bardzo kiepsko zdała maturę, a prób przyjęć jest dość wysoki, z tego co wiem ma kogoś kto może jej pomóc w dostaniu się na wymarzony kierunek. tylko, czy jej się uda?

a myślicie, że kierunki takie jak medycyna czy inne kierunki medyczne też obejmuje możliwość załatwienia miejsca na studiach ( praktycznie z tragicznie zdaną maturą?) :/

to fakt. ale załatwić zawsze można, a to czy delikwent się na nich utrzyma , to już inna historia.. ciekawe, czy taka informacja wyjdzie na jaw? dowiedzą się o niej wykładowcy itd?

masz rację. sama jestem ciekawa jak potoczy się ta sprawa , ogólnie z laską nie przepadamy za bardzo za sobą, ja już się dostałam , ale z tego co wiem ona bardzo się stara.. a właściwie starają się inni za nią ;p