Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiaDwudziestka

kiedy mi to minie?

Polecane posty

Gość glupiaDwudziestka

Ponad rok temu zrobiłam prawo jazdy...oczywiście musiałam zakochać się w instruktorze. Mam obsesje na jego punkcie od początku. Może to jakaś choroba? Wiadomo podrywał mnie. Czułe słówka, komplementy, zalotne uśmiechy...Wydzwaniał do mnie, pisał, zapraszał na kawę. Gość zamydlił mi oczy i na to wszytsko głupia poleciałam. Kiedyś spytałam tak delikatnie czy ma kogoś, na co odpowiedział, że to bardzo skomplikowane i dalej mnie bajerował. Zaślepiona jego tekstami i maślanymi oczami nie pomyślałam, że może coś kręci. Po zdanym egzaminie nadal utrzymywaliśmy kontakt, później wyjechałam na studia i odzywaliśmy się tylko okazyjnie.W międzyczasie dowiedziałam się, że ma córkę 3 lata młodszą ode mnie. Na studiach poznałam kilku miłych chłopaków, z jednym się spotykałam, myślałam że z instruktorem mi przeszło.W końcu przyszły wakacje...ostatnio idąc do miasta zobaczyłam go w tej sławnej srebrnej elce. Jechał zapatrzony we mnie, dosłownie przyklejony do szyby, z pięknym uśmiechem, machał mi. Nie zapomniałam. Codziennie o nim myśle, głupia wyciągam koleżanki na spacery tylko po to żeby go zobaczyć...Nie wiem co mam robić, chciałabym po prostu zapomnieć.

Gość asdfg
kolejna zakochala sie w instruktorze hahahahahahahh

Gość civićka
no cóż...ja dla odmiany zabujałam się w młodym księdzu i to jest dopiero problem :O