Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraaa16

Dla niego chcę być idealna...

Polecane posty

Gość Sandraaa16

Dwa miesiące temu poznałam chłopaka. Wysoki, bardzo przystojny, inteligentny...no ideał. Od razu zwrócił na mnie uwagę. Spotkaliśmy się już parę razy. Ostatnio dowiedziałam się jednak, że jest to facet, który traktuje dziewczyny przedmiotowo, jako dodatek do siebie. Znajomi ostrzegli mnie również, że jedyne co się dla niego liczy to wygląd dziewczyny. Podobno jest bardzo wymagający jeśli o to chodzi i 'nie bierze byle czego'. Na początku ucieszyłam się, że jestem taka wyjątkowa. Jednak z czasem zaczęłam popadać w paranoję. Cały czas wmawiam sobie że nie zasługuję na takiego faceta.. Oczywiście on cały czas zapewnia mnie że jestem cudowna itp. A ja zaczęłam popadać w kompleksy (które dotąd nie były mi w ogóle znane). Stałam się bardziej nieśmiała. Boję się przy nim cokolwiek powiedzieć..Cały czas boję się, że w końcu uzna mnie za niewystarczającą dla niego. Jestem w nim bardzo zakochana i nie wyobrażam sobie, żeby mnie zostawił. Przed spotkaniami bardzo się stresuję i zawsze chcę wypaść jak najlepiej. To robi się coraz bardziej męczące, wcześniej byłam bardziej wyluzowana. Jednak przy nim czuję się taka nijaka i zwykła. Da się jakoś to zmienić?

Gość hdhsfjdsknvs
nie słuchaj plotek! to, że słyszałaś albo się dowiedziałaś - daj spokój..

Gość teee Sandra
nie podniecaj sie zbytnio. To tylko facet, tyle ze w ladnym opakowaniu/ Oni sie niczym prawie nie roznia w kryteriach doboru kobiety, wiec zupelnie bez sensu jest czuc sie gorsza przy nim, czy to w porownaniu z innymi dziewczynami. Masz dokladnie takie same szanse na zafascynowanie go swoja osoba, jak kazda inna. A to jak on wyglada, nie ma zadnego znaczenia. Facet to facet.