Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjkjjhed

ja juz wiem ze nigdy nie odnajde szczescia w zyciu

Polecane posty

Gość jjkjjhed

uczuciowym bo nie umiem sie zakochac w facecie w moim wieku tylko w 3oparo letnich starych kawalerach ktorzy nie traktuja mnie serio pobawia się i olewają bo to albo wieczni kurwiarze albo stwierdzaja ze na zone sie nie nadaje..mam 24 lata i nie umiem po prostu nie umiem pokochac 26 latka nie wiem czemu tak mam;(

Gość jjkjjhed
gbfxctyh

Gość fghfghfgh
placz wiecej to napewno znajdziesz

Gość jjkjjhed
ale nei chodzi o desperacja ale o to ze mam zryta psyche mi zaimponowac potrafi tylko minimum 30 latem i to nei chodzi o kase nie wiem dlaczego tak mam.dwudziestoparo latkow tratuje jak kumpli

Gość pewnie tatuś jest starszy
o 20 lat od mamusi albo tatuś cię nie kochał, ostatecznie nie miałaś tatusia. Czyli albo realizujesz skrypt rodzinny albo szukasz ojca :P

Gość żałosnaaaaaa
zycie zaczyna sie po 30stce bo wczesniej to dziecinada

Gość jjkjjhed
tatus jest tylko 2 lata starszy od mamusi.i go mam ale fakt raczej nie mialam znim jakiegos super kontaktu wiez emocjonalna mialam tylko z mama tata pracowal jako marynarz wiec sporo go nie bylo jak dojrzewalam a potem jak wracam wydawal mi sie obcy

Jesteś niedojrzała i naprawdę uczyć się będziesz na wielu błędach... "Nie umiem", tego nie trzeba umieć.

Gość zocha12345
Ja w wieku 24 lat miałam już dwójkę dzieci,na wszystko przyjdzie czas, nie próbuj zakochać się na siłę,ta prawdziwa miłość przyjdzie sama niespodziewanie bez względu na twój wiek.Życzę powodzenia!