Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafffcia

zakopane

Polecane posty

Gość kafffcia

Mam pytanie. Wybieram sie do Zakopanego na Morskie Oko i w zwiazku z tym mam pytanie jaka tam jest trasa? Chodzi mi o to czy trzeba wziasc adidasy czy w japonkach obleci? Prosze o szybka odpowiedz.

Gość poszukaj sobie wczoraj
w japonkach w gory??????????????????????? o matko

Gość kafffcia
nie ide w gory tylko na morskie oko a slyszalam ze tam jest droga asfaltowa. byl ktos tam i moze to potwierdzic?

Gość af
cała trasa to równy asfalt

Gość kafffcia
ide pieszo ale japonki to tez wygodne buty przeciez

i co ze jest asfalt? jest pod gore. sa tez skroty przez las. zreszta uwazam ze w japonkach to tylko pod prysznic. rob jak chcesz.

Gość kafffcia
a od kiedy w japonkach to tylko pod prysznic???? halol jestem dziewczyna

Gość serużonka
obetrzesz sobie skórę między palcami co za poroniony pomysł, ty na serio o to pytasz? w jedną stronę na morskie oko idzie się jakieś 2,3 godziny chyba że będziesz biegła tam jest spory ruch, mnóstwo wycieczek więc się idzie wolno no i idzie się potem po skałach pod górkę, mi w adidasach było niewygodnie a co dopiero w japĄkach :O

i co z tego ze ejstes dzwiczyna? w japonkach w gory? chyba rozumu dziewczyno nie masz. co ty jestes? wytipsowana lala? kto wogole pozwolil komukolwiek sadzic ze w japonkach mozna chodzic gdzie indziej niz na plaze i pod prysznic???????????!!!!!!!!!!!!!!! boze a potemsie baby dziwnia ze ich faceci zostawiaja. dbajcie troche o siebie!

Gość kafffcia
nie jestem zadna wytipsowana lala ale nie jestem tez typem sportowym a ty nie przeszadzaj z tymi japonkami mamy wiecznie chodziec na szpilkach?

rob jak chcesz a potem sie nie dziw ze dla faceta jestes nieatrakcyjna i pglada sie za innymi i zobacz czy te inne chodza w japonkacj :P

Gość w japąkach
na Świnice od razu po łańcuchach :P

Gość kafffcia
oczywiscie wiekszosc kobiet w lecie chodzi w japonkach ja jakos nie narzekam na brak powodzenia a cale lato chodze w japonkach i nie ma faceta ktory nie zwrocilby uwagi na mnie

:D:D:DD:D: ojj schelbiasz sobie :D:DD:D:D: ne ma fcaeta ktory by nie spojrzal.... z brzydoty chyba.

Gość w japąkach
wejścię w japąkach - powrót helikopterem bezcenny :P

Gość kafffcia
oj zdziwil bys sie chlopczyku zdziwil

Gość kafffcia
o przynajmniej sie ktos znalazl taki jak ja. ja tez nie lubie adidasow szczegolnie do krotkich spodenech bleee

Gość kafffcia
dzieki ze przynjmniej ty jestes ze mna bo tu normalnie niektorzy sa dziwni conajmniej

Gość kafffcia
kurde nie mam zadnych rzymianek ale przeciez japonki sa wygodne czesto w nich chodze wiec sa rozchodzone

ja też lubie coś eleganckiego typu szpilki, japonki, ładne sandałki...ale helloł nie wszędzie trzeba sexy wyglądać!! tam się chodzi w trekach, ew. adidasach!!!

Gość kafffcia
ale nie posiadam sportowego obuwia mam specjalnie kupowac? mam tylko jakies stare adadasy ale jak ubiore jakies krotkie spodenki+adidasy to bedzie wiocha pierwsza klasa no wyobraz sobie

Gość kafffcia
fajny zestaw. nawet idac na morskie oko mozna wygladac sexy a nie ubrac adidasy krotkie spodenki i czuc sie jak wiesniara

Gość kafffcia
ok dzieki za rozmowe

myslisz ze ktos zwroci uwage na twoje stare adidasy? :D tam nie panuje jakas specjalna moda wiec relax! a jak wyskoczysz w japonkach- to spojrzenia (drwiące z politowaniem) bezcenne. ma być wygodnie i bezpecznie a nie modnie.. osobiscie wzywalam TOPR bo panna postanowiła wybrac sie w gory w balerinach..........skręcila glupia noge. i nie wiem czy wiesz ale pogoda w gorach baaaardzo szybko sie zmienia takze powodzonka zycze :D

nad morskie oko idzie się 7 km droga asfaltową cały czas pod górę.. więc adidasy starczą. Ale w japonkach nie ma szans, obetrzesz się do kości. A jakbyście chcieli zejść ze szlaku, to bez porządnych butów ( w tym stylu http://www.bates.pl/buty-taktyczne-wojskowe/kolekcja-meska/buty-taktyczne-bates-2262.html ) nawet nie próbuj. Tam są ostre kamienie, ślisko itp... Trzeba mieć wytrzymałe i mocne buty na takie wyprawy :]