Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryj niszczy mi życie

Mam jakąś upośledzoną twarz.

Polecane posty

Gość ryj niszczy mi życie

Bez kitu, asymetryczna, że ja pierdolę. Prawa powieka po ojcu - opada, lewa zajebista, więc wychodzi, że mam jedno oko lekko przymknięte, przy malowaniu to jest tragedia, bo żeby wyszło równo to stoję i gmeram godzinę. Lewa brew - idealny kształt, prawa brew - kształtu zero i do tego jest niżej, bo mam niżej cały łuk brwiowy. Jestem pogodna i wiecznie wesoła, a na mordzie wkurwienie albo smutek, bo kąciki ust opuszczone w dół! Ludzie mnie oceniają po twarzy, muszę się nagimnastykować, żeby kogoś sobą zainteresować, bo wszyscy się mnie boją. Tyle razy słyszałam, że każdemu się wydaje, że lepiej do mnie nie podchodzić, bo zabiję albo wyśmieję, że żal dupę ściska normalnie :( Marzę o wesołej i sympatycznej twarzy, bo taka jestem naprawdę, a trafił mi się ryj ostatniego suczyska. Czy tylko ja tak mam? To jakiś znak upośledzenia w rozwoju czy co? 😭

Gość najdziwniejszy....
ee... pogadalbym, ale tak ci kurewsko z oczy patrzy :(

mi się też czasami ludzie pytają czy jestem zła :O nie do cholery- mam taki wyraz twarzy... dopiero po bliższym poznaniu stwierdzają, że nie jestem taka naburmuszona, na jaką wyglądam...:O

Gość malibuuuuuu
moze korekcja chirurgia plastyczna?

Gość innaaa
Ja tez tak mam!:) trzydziecha na karku a buzka naburmuszowanego dzieciaka,z dowodem po fajki do podstawa nie mowiac o pubach,porazka a w pracy jeszcze gorzej caly czas tylko jakies uwagi czego jestem zla,smutna czy zle sie czuje bo mam bardzo jasna karnacje a dla nich to oznaka choroby.wiec kilo tapety musi byc zeby ta " chorobe" zakryc i caly dzien gimnastyka z ustami.u mnie to juz obsesja w pracy na kompie karteczke sobie przyklejam kazdego dnia-kaciki ust do gory!tak wiec nie jestes sama

Gość najdziwniejszy....
to zatrudnij sie w windykacji czy czyms...

Gość innaaa
Naburmuszonego:)

mnie nigdy nie zapytali w sklepie o dowód osobisty... :O alkohol kupuję od 15 roku życia bez żadnych problemów...

ambrama, mialam podobnie :D 15 lat i alkohol bez problemu ale chyba cos odmlodnialam bo zdarza mi sie pokazywac :D a dodam ze mam teraz prawie 20 :D niska jestem moze dlatego :O a przy duzej asymetrii twarzy tylko korekcja plastyczna wchodzi w gre :(

Gość hmmm a co możemy poradzić..
ja też mam jedną powieke bardziej opadającą, wogóle 2 różne połowy twarzy

Gość sfrsefes
masz poczucie humoru to jest plus. ja tez mam taką sukowatą twarz ;) a juz jak naprawde jestem zła to juz jest apogeum wkurwienia na twarzy bo wszystko po mnie widać. normalnie wzrok który zabija mam ponoć heheh

Gość najdziwniejszy....
obcy ludzie pytaja cie czym sie zamartwiasz? :classic_cool: ee to chyba nie jest tak zle... zawsze mogli cie brac za gbura i bufona, jak niektorych :( :D

ja też jak rzuce spojrzenie tą opadającą powieką na męża jak mnie wkurzy-od razu sie boi

ja mojego męża sama sobie poderwałam i biedak później stwierdził, że podobałam mu się już wcześniej, ale bał się startować bo myślał, że od razu w łeb zarobi... :O trochę wiary w siebie kobieto :)

haha nie mam tak ciągle, ale potrafie zrobić taką groźną minę

Gość morda moja tez nie pozwala
mi poznac kogos. Ciagle mysle czy nie gapi sie na moje kosci szczekowe.I te moje brwi,masakra.Jak wsciekly pies.Ogolnie kwadratowy ryj i zjebane oczy na maksa,kurwiki w oczach, tak niektorzy mowili.Coz za gowno.

Wredna suka.A ja taka nie jestem, niestety.I przez to ciagle ludzie mnie zle rozumieja i odbieraja.

a ja mam wredna gembe 😠 i jak na kogos patrze to tak przenikliwie ze az oczy mruże 😠 :D :D :D

Gość innaaa
Jabym tam wolala zeby sie mnie bali bo z ta mordka dziecka jest bardziej przesrane uwierz kazdy chce sie mna zaopiekowac jak jakims bezdomnym psem a w pracy utrudnia mi to kontakty z ludzmi i awanse chcialabym miec sucza twarz przynajmniej traktowali by mnie powaznie,zreszta maz czasami jak sie na mnie popatrzy i mowi Ty moj bobasku moja dziecinko to autentycznie mam ochote go zajebac,zenada jak nic:)

mie nie przeraza nic barzdiej niz wlasna morda.Taki jebany kwadrat a w lusterku to nawet jedna strona jest o 30 st jeszcze jakby za morda.I ten wielki konski usmiech.Porazka.Ja tez ogolnie uwazam, ze jestem atrakcyjna, dziwne,ale nie moge na siebie patrzec na zdjeciach, video itp :-(

:D :D :D dlatego ja na ślubie nie miałam zdjęć u fotografa i kamerzysty bo by mi tylko humor psuły przy oglądaniu ich :O

asymetria na maksa.Brwi: jedna uniesiona w gniewie a druga jak Marian Krzaklewski, pol godziny depiluje. Z usmiechem to wygladam gorzej niz te opuszczone kaciki ust. Kiedys w szkole kolezanka powiedziala do mnie, kiedy chcialam poderwac chlopaka, " tylko sie nie usmiechaj, juz lepiej z ta twoja zjebana mina ".

Gość innaaa
:):) ja na zdjeciach z mezem wygladam jak corka z ojcem zreszta nie raz znajomi sie smiali zebysmy sobie w miejscach publicznych za duzo milosci nie okazywali bo mi jeszcze meza aresztuja:) znajomych mam bo jestem rozrywkowa,kocham ludzi i dobra zabawe ale w pracy to ja mam przejebane.z taka buzka to kariery raczej nie zrobie chyba ze jako przedszkolanka

Gość worek
heh, ja mam od dziecka zaczerwienione oczy, a także obowiązkowo sine podkowy pod gałami...pytanie, z którym spotykam się od lat: a co ty? płakałaś? tapeta na ryło nie pomaga, bo i tak widać..

Gość gość
Tes mam taki ryj masakra takie zycie