Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skazany na blues'a

Ona WYŻSZA od niego - co sądzicie o takim związku ?

Polecane posty

Gość Skazany na blues'a

Rzadko się spotyka takie pary. Jak sądzicie bywają udane takie związki ? Czy to raczej pośmiewisko i pożalsięboże ? Jak wogóle kobieta postrzega niższego od siebie gościa ?

Gość errwetet
Jesli Tobie to pasuje to dlaczego nie? To wszystko tylko od Ciebie zalezy i od tej drugiej osoby. Po co sie pytasz ludzi? Oni nie beda w tym zwiazku tylko Ty. Mnie osobiscie to nie prszeszkadza. Moze byc nawet wyzsza od niego:) Co to mnie obchodzi? Wazne ze sa szczesliwi:)

Gość Skazany na blues'a
A jednak reakcja otoczenia ma duże znaczenie. W końcu wśród ludzi toczy się życie.

Gość Skazany na blues'a
Jak wogóle postrzegają takiego gościa kobiety ? Są poprostu "urzędowo" miłe, czy mogą zobaczyć w nim coś więcej niż mikrusa ?

Gość errwetet
Lepiej nie sugeruj sie uwagami "otoczenia" w takich spawach, tylko sluchaj swojego serca, a duzo lepiej na tym wyjdziesz:) Jeszcze na dodatek pytasz sie na kafeterii, gdzie pelno zgorzchnialych zazdrosnikow siedzi, ktorych nie obchodzi to zeby bylo im lepiej tylko innym gorzej. Ale to takie typowo polskie przeciez:) Mowie Ci nie przejmuj sie. Zreszta wiekszosci pewnei to nei bedzie rpzeszkadzac. Mowie o realnym swiecie. Bo niby dlaczego? To prywatna sprawa tych osob.

Gość Skazany na blues'a
... a jednak ?

Gość errwetet
O ile nizszy jestes od niej?:)

Gość errwetet
Dobride spac. jak o 3 cm np. to sie nawet nie przejmuj. Moze nawet nie lubi nosic butow na obcasach, to nawet nie bedzie widac ze jest wyzsza. Dobranoc:)

Gość Jeśli oni do siebie pasują
to to, że ona jest wyższa od niego będzie "małym piwem"

Gość superbitch
nie wiem, pytaj sie ludzi wokol - najlepiej chodz caly dzien z ta dziewczyna po miescie i rob sonde czy powinniscie byc razem hahaha :D tak niech ludzie zdecydują dupo wolowa. :D

Gość Skazany na blues'a
Może i dupa wołowa, ale dostrzegająca, że świat nie jest taki na jaki wygląda. Jaka różnica, ile cm ? ... to w tej chwili nie ważne, i tak nie zamierzam nikomu paprać życia swoją osobą. Tak tylko pytam o obiektywne opinie w tej kwestii.

Gość superbitch
swiat jest taki jakim go widzimy, a problemy sa czesto w naszej glowie. Troche sie domyslam, ze masz niską samoocene dlatego tak malo pewnosci siebie. Moze porozmawiaj z psychologiem.

Gość Skazany na blues'a
Psycholog nic tu nie pomoże bo ja doskonale wiem co się wewnątrz mnie dzieje i jakie mam problemy. Potrafię stanąć jakby obok siebie i dostrzec się obiektywnie z dystansu.

Gość vangelis
mój kumpel ma żonę wyższą od niego. owszem wyglądają komicznie, ale się szanują i kochają, więc nie pierdziel tu jak pojebany, że to jest niemozliwe :classic_cool:

Gość dziś pomarańczowa
A ile masz wzrostu?

Gość Skazany na blues'a
Czy to ważne ile ? Mało. Pytam tylko o opinie jakie reakce budzi jakakolwiek różnica.

Gość milunia lolunia
milosc wszystko przezwyciezy hhihi :D nie przejmuj sie glowa do gory i serduszka sluchac co Ci mowi !!!:) :D

Gość dziś pomarańczowa
Ważne bo moim zdaniem para w stylu on 1.55 ona 1.50 wygląda gorzej niż on 1.55 ona 1.65. No wiesz kiedy ktoś na siłę szuka sobie niższej dziewczyny (oczywiście rozumiem jeśli to prawdziwe uczucie). Mi się podobają niźsi. Nie przeszkadza mi to.

Gość vangelis
znam też małżeństwo, gdzie ona jest nieprzeciętnie gruba i niska, a facet chudy jak szczapa i wysoki. to też niezły obrazek, ale są ze sobą od jakichś 10 lat, odkąd mieszkają w tym samym bloku :classic_cool: a ty frajerze, czego się boisz, twjego niskiego wzrostu, a jej wysokiego, czy opinii publicznej?

Gość Skazany na blues'a
Frajer ? :D hehe ... no może i dobrze powiedziane. Też tak w sumie myślę. Łaska Pańska na pstrym koniu jeździ. Jednemu bozia wynagrodziła w tym innemu w czym innym. No nic ... piękne hasełka to można sobie mówić, a rzeczywistość jest jaka jest.

Gość shashanti
Nic nie sądzę. To ich wybór i ich sprawa. A zresztą, gdzie jest powiedziane, że to mężczyzna musi być wyższy? Zwykle tak jest, dlatego ograniczone móżdżki mają w razie czego problem z przyjęciem do wiadomości faktu, że w jakiejś parze może być na odwrót. I pisze potem taka paniena, że para gdzie ona jest wyższa wygląda "komicznie". No cóż, jak jest z tolerancją wszelkiej odmienności w Polsce - każdy wie.

Gość dziś pomarańczowa
Piękne hasełka. No to jeszcze dodam, że mój chłopak jest niższy. Jakiś 1, 2 cm ale zawsze.

Gość pamperek
Normalny związek, nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość Skazany na blues'a
@ dziś pomarańczowa - widocznie jesteś wyjątkiem od reguły

Gość no no noo
ale co cie obchodzi opinia otoczenia? zawsze najpierw sprawdzasz co ludzie sobie pomysla? nie pojmuje mi osobiscie bardzo podoba sie pewien facet, nieco nizszy ode mnie, po 1 to mam w dupie co sobie ludzie pomysla a po 2 to nie zamienilabym go na zadnego innego wyzszego

Gość Skazany na blues'a
Jeśli idzie o mnie to nie dbam o to co ludzie mówią. Po prostu nie lubię stawiać innych w niezręcznej sytuacji. Taki ze mnie ...

Gość no no noo
to co, nie chcesz stawiac jej w niezrecznej sytuacji bo jestes nizszy? czy moze ludzi co was zobacza? moze ty odwiedz jakiegos psychologa :classic_cool:

Gość Skazany na blues'a
Do psychologa to niech ci inni idą lepiej. Nie mógłbym bliskiej osobie tego zrobić.